reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

a ja z j&j jestem zadowolona. Zero uczulenia i mi sie zapach podoba i sama w szamponie myję włosy bo fajnie się rozczesuje

reklama
laski, ja chcialam sie z wami podzielic moim rewolucyjnym odkryciem. ostatnio malemu zrobilo sie okropne odparzenie na pupie, glownie wokol jaderek, az prawie do krwi. (kurka, nie zauwazylam, ze sie sfajdal i nosilam w chuscie 3 godziny w tej nieszczesnej ikei!) smarowanie sudocremem nic nie dalo przez 2 dni, bepanthen to samo. mowie sobie, no nic, w koncu przejdzie, i smarowalam ciagle tym sudocremem. az raz go zabralam ze soba, bo caly dzien poza domem, i zapomnialam zabrac z auta! i musialam posmarowac czyms leczniczym, a nie zwyklym kremem. i wpadlam na pomysl, zeby uzyc LANSINOHU - morgaine ;-) uzylam moze raz do brodawek i caly mam jeszcze. i wiecie co? nastepnego dnia praktycznie sladu nie bylo! a odparzenie naprawde konkret bylo.
takze polecam ;-) w razie w ;-)

taaa najlepszy jest. ja tez mam cale opakowanie lansinohu a kupilam duze!! w ogole nie potrzebowalam, pare razy uzylam, chyba co jedno dziecie to bardziej zahartowane brodawki bo przy Starszaku i mlodym duuuuzo wiecej zuzylam...

taaa najlepszy jest. ja tez mam cale opakowanie lansinohu a kupilam duze!! w ogole nie potrzebowalam, pare razy uzylam, chyba co jedno dziecie to bardziej zahartowane brodawki bo przy Starszaku i mlodym duuuuzo wiecej zuzylam...

a mi lansinoh nie sluzy :-( M mi kupil duza tubke, bo tak zachwalalyscie :-p a tu dooopa, ani na suty mi nie dziala, ani na pupce Malej, bo tez jakis czas temu wpadlam na to, zeby to jakos zuzyc i zaczelam Malej smarowac... No i strasznie ciezko sie to wyciska, a jak jest cieplo to az wyplywa...

dziewczyny czy Wy nadal trzymacie do odbicia Wasze maluchy po karmieniu??? bo przyznam, że mi już trochę ciężko i jakoś tak nieporęcznie to robić; Ninki na tym etapie już nie odbijałam, ale też ona nie miała problemów brzuszkowych, więc nie wiem czy mogłabym tego zaniechać w przypadku naszego Leo... jak to u Was wygląda?

andariel ja jeszcze odbijam bo przy kolkach lepiej jak sie odbije..niewygodnie Ci go trzymac na ramieniu czy wogole chodzi o samo odbijanie?

dziewczyny czy Wy nadal trzymacie do odbicia Wasze maluchy po karmieniu??? bo przyznam, że mi już trochę ciężko i jakoś tak nieporęcznie to robić; Ninki na tym etapie już nie odbijałam, ale też ona nie miała problemów brzuszkowych, więc nie wiem czy mogłabym tego zaniechać w przypadku naszego Leo... jak to u Was wygląda?
Ja też odbijam, kolek nie ma ale kłopoty brzuszkowe, cały czas daję SS ;-) i jest git!

ja odbijam chociaż kolek nigdy nie miała i rzadko ulewa. po prostu człowiekowi zapowietrzonemu niewygodnie:) męczy to każdego.
póki jej sie odbija to ją pionizuję - oczywiście poza nocą...
po mm zawsze sie jej odbija, po piersi tylko czasem, po piersi tez nie zawsze pionizuje, slysze jak pije, jak cmoka i pije denerwując sie przy cycu -zawsze pionizuje. jak ladnie pije to raczej i tak sie jej nie odbije... no i nie trzymam dlugo. podnosze, jak nie ma to odkladam, jak nie spi to za jakis czas znowu podnosze i zazywczaj wtedy...

reklama
Do góry