reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

u nas problem ze Lusia nie pije praktycznie wcale mleka i w ogole bardzo malo pije, nie wiem jak ja przekonac:-(

reklama
no właśnie jest tyle mleka w innej formie: serki, budynie, kaszki.
Szymek dopiero od kilku dni akceptuje mleko w formie typowego mleka ale koniecznie z kartonika takiego małego 250mL no i bez smakowe zwykłę mleko wydudni na raz cały kartonik.
ale lubi kaszkę manną z MALINKAMI !!!! danonki -tylko malinkowe lub owoce leśne, jedynie budyń śmietankowy ale polany...........malinkami.

malinowy chłopak.

Susu wlasnie tak jak mowia dziewczyny mleko mozna zastpapic serkami, budyniami jak sie je lubi-oczywiscie

u nas troszke lepiej z apetytem...ale serki tylko bial:sorry2:e

jogurty w miare, serki tak sobie a budynie niet..ale probuje jak sie da

ostatnio Lusia ma wysypke na raczce io nie wiem co to za licho bo na pewno nie z nabialu skoro malo je...

jogurty w miare, serki tak sobie a budynie niet..ale probuje jak sie da

ostatnio Lusia ma wysypke na raczce io nie wiem co to za licho bo na pewno nie z nabialu skoro malo je...
Moze to nie skaza bialkowa chociaz to roznie bywa musisz obserwowac ale mogla sobie ta raczke czyms posmarowac i dostala uczulenia tak jak wczoraj corka mojej znajomej ,ktora pomalowala sobie policzki szminka a teraz ma cale lica czerwone i wypryski.

a Szymek od 3 dni śpi w dzień 1-1,5 mam nadzieję że to efekt mega gęstego ciągle kataru niż jakiś ukryty gratis chorobowy. no jestem w cięzkim szoku,że zasypia i to sam mówi choć mamo spać na pół godzinki.

reklama
Moja mała zaczęła się jąkać:baffled::confused:
jak chce powiedzieć bo, po, ko...zawsze jest bo bo bo ,bądź po po po
tak od 3 dni non toper wcześniej zdarzało jej się od pewnego czasu raz na jakiś czas:baffled: a od 3 dni ciagle

Do góry