Czarodziejka
Fanka BB :)
Agnieszka Mucha
Grażyna Sarna
Bardzo dobre polożne z Karowej W Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grażyna Sarna
Bardzo dobre polożne z Karowej W Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doktor Krzysztof Polak- naprawdę super lekarz!! Prowadził moją ciążę mogłam do niego zawsze zadzwonić a on służył mi radą!! Zawsze pogodny i uśmiechnięty!! Na każde moje pytanie dostałam dokładną odpowiedz!!
Gdy wyjeżdzał na wakacje zostawił mnie pod opieką zaufanego lekarza-także nie miałam się czym martwić jakby się coś działo co robić!!
Był przy porodzie- cały czas mnie wspierał, dodawał otuchy i żartował!! Polecam wszystkim dziewczyną z okolic Pszczyny i Brzeszcz!!!
Wstawiam na złotą listę mojego ginekologa.
Dr. Frasunkiewicz, Centrum Medicover, Warszawa.
Starszy, spokojny. Ma bardzo zdrowe i naturalne podejście (nie przepisuje leków na byle co). Udziela szerokich wyjaśnień, zawsze pod koniec wizyty pyta, czy mam jeszcze jakieś pytania, wątpliwości. Sam inicjuje badania, kiedy proszę o nadobowiązkowe, to mnie na nie kieruje (np. na cytomegalię).
Przy pierwszej wizycie udzielił mi szerokiej informacji o tym, czego powinnam unikać, a czego nie, jakie są zagrożenia, jak rozpoznać poronienie, itp.
Są to wszystko czynności, które lekarz powinien zastosować, nie jest to więc coś nadzwyczajnego, jednak jestem bardzo zadowolona, że mój lekarz o wszystkim tym pamięta.
Na samym początku ciąży inny lekarz kazał mi brać dwa lekarstwa. Jedno z nich było mi zupełnie niepotrzebne, a drugiego nie wolno stosować w ciąży.
Zatem wielki plus dla Dra Frasunkiewicza za zdrowy rozsądek, życzliwość i dbałość o pacjentów. POLECAM!