reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i opieka nad naszymi maluszkami

Ja też odbijam, bo ulewa więcej jak nie odbiję. Jak odbiję to też ulewa, ale dużo mniej. No i strasznie stęka zaraz po jedzeniu a jak sobie porządnie beknie to od razu lepiej.

reklama
Ja odbijam po każdym dziennym karmieniu a w nocy nie, mimo,że jesteśmy już na mm. Po cycu rzadko kiedy odbijałam a nocy to juz nigdy.

my zawsze wieczorem odbijamy przed spaniem, żeby się nie obudził, w nocy nigdy a w dzień to różnie, jak dostaje odciągnięte to zawsze a jak cyc to zależy czy go coś męczy czy nie

zjadło mi posta ale to dlatego że przez telefon pisze. A więc asia od czasu wyjazdu nie ulewa. Ciekawe czy to koniec czy tak świeże powietrze działa. Mam nadzieję że to koniec chociaż tragedi to nigdy nie było

i ja również odbijam po każdym jedzonku,w prawdzie przestała przy beknięciu ulewać ,ale i tak jeszcze jej się darzy aby coś popłynęło po poliku :)

Do góry