Nie walcz, spij xdNocne siku mi przeszło , ale za to walczę żeby nie usnąć ... Maskara jakąś
reklama
Jakim cudem dawałaś radę chodzić na siłownię i pracować fizycznie? Boże mnie tak muli i mdli że na zmianę bym spała i jadła jak już mnie mdlić przestaje, siły nie mam na nic, jestem blada i mam podkrążone oczy a nigdy nie miałam ale grunt że rośnie, jakoś to prześpięW zeszłej schudłam bo pracowałam fizycznie do 7 miesiąca, sauna i siłownia i miałam większe zapotrzebowanie i uważałam na dietę
Teraz też mniej jem, ale to mnie coś blokuje, mniejsze porecje i staram się nie jeść słodkiego, bo mam io i nie chce cukrzycy ciążowej.
klaudia16
Fanka BB :)
chętnie , tylko w pracy to tak nie bardzo chce mi spać do takiego stopnia że chyba zwolnię się z pracy 2 godziny wcześniejNie walcz, spij xd
Ja tam wykorzystałam przerwę na lunch na szybką drzemkęchętnie , tylko w pracy to tak nie bardzo chce mi spać do takiego stopnia że chyba zwolnię się z pracy 2 godziny wcześniej
Izz96
Ćwiczyłaś na siłowni w ciazy? Pytam bo ja od dłuższego czasu chodzę na siłownię, podnosiłam ciężary i tak się zastanawiam czy w ciazy mozna bardzo małymi ciężarkami coś ćwiczyć czy lepiej sobie odpuścić i zrezygnować całkiem z aktywności fizycznej, przyznam że mi tego brakuje,slyszalam ze dużo kobiet które ćwiczyły przed ciaza mogą też delikatnie w ciazy..W zeszłej schudłam bo pracowałam fizycznie do 7 miesiąca, sauna i siłownia i miałam większe zapotrzebowanie i uważałam na dietę
Teraz też mniej jem, ale to mnie coś blokuje, mniejsze porecje i staram się nie jeść słodkiego, bo mam io i nie chce cukrzycy ciążowej.
Izz96
Juz siedzę pod gabinetem, puls mam milionO której macie dziś wizyty?
Jak nie masz przeciwwskazań to można, ja zazdroszczę energii bo jestem takim zombie że treningi to ostatnie o czym myślęĆwiczyłaś na siłowni w ciazy? Pytam bo ja od dłuższego czasu chodzę na siłownię, podnosiłam ciężary i tak się zastanawiam czy w ciazy mozna bardzo małymi ciężarkami coś ćwiczyć czy lepiej sobie odpuścić i zrezygnować całkiem z aktywności fizycznej, przyznam że mi tego brakuje,slyszalam ze dużo kobiet które ćwiczyły przed ciaza mogą też delikatnie w ciazy..
Izz96
Nie zapeszajac czuje się zupełnie normalnie tylko szybciej łapie zadyszkę i się mecze, aż mnie to zastanawia czy to dobrze, zaraz się dowiem..Jak nie masz przeciwwskazań to można, ja zazdroszczę energii bo jestem takim zombie że treningi to ostatnie o czym myślę
Dorka66
Ja też mam mega dziwne sny, dzisiaj mi się śniło, że handlowałam progesteronem przychodziły do mnie jakieś laski i pytałam ile mają progesteronu i jak miały minimum 20 to im jakieś tabletki dawałam i jak się obudziłam rano to chciałam mojemu powiedzieć, że śniło mi się, że w ciąży jestem i sobie uświadomiłam, że jestem naprawdę, a nie tylko we śnieJa bym chętnie trochę więcej podpala, ale córka się budzi w nocy jeszcze 3-4 razy i do niej wstaje rano jest ciężko się pozbierać, ale w ciągu dnia w sumie nic nie robię takiego więc jest spoko trochę mi się w głowie czasami kręci i chyba powoli zaczyna mi być niedobrze, ale jeszcze nie wymiotuje
Za to wczoraj mnie takie nerwy na wieczór złapały, stresowałam się wszystkim i jakoś tak dziwnie mi było i mam dziwne sny
Ale faktycznie, jest zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży
Ogólnie to mam mega problemy z zaśnięciem, a potem rano ze wstaniem, dziś np dopiero ok 3 usnęłam może dlatego co noc mi się takie głupoty śnią
reklama
Dorka66
Trzymamy kciuki i czekamy na wieściJuz siedzę pod gabinetem, puls mam milion