reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Kurcze nie tego się spodziewałam... Trafiłam na jakiegoś totalnego konowała 😔 Najpierw miał problem, że w ogóle przyszłam, ale z łaski mnie zbadał i już na wstępie widział tylko pecherzyk i powiedział,że pęcherzyk jest ale nie wie co z tego będzie, za chwilę zobaczył pęcherzyk żółtkowy w srodku i powiedział, że to na tyle i się ubierać, nie wspomnę o sprzęcie jaki miał z PRL na telewizorze z dupą.. całość badania trwała moze minute, nic nie dostałam nie wiem jakiej jest wielkości, nic. Wiem jaką mam bete więc wiem też, że zarodek powinien już być a on na koniec pwoiedzial, że na takim etapie zarodka ma prawa nie być i że wszystko jest dobrze 😔😔😔 Idę na dzisiaj 17 prywatnie, bo zwariuje z niewiedzy czy to sprzęt czy serio ciaza się nie rozwija..

Kurcze nie tego się spodziewałam... Trafiłam na jakiegoś totalnego konowała 😔 Najpierw miał problem, że w ogóle przyszłam, ale z łaski mnie zbadał i już na wstępie widział tylko pecherzyk i powiedział,że pęcherzyk jest ale nie wie co z tego będzie, za chwilę zobaczył pęcherzyk żółtkowy w srodku i powiedział, że to na tyle i się ubierać, nie wspomnę o sprzęcie jaki miał z PRL na telewizorze z dupą.. całość badania trwała moze minute, nic nie dostałam nie wiem jakiej jest wielkości, nic. Wiem jaką mam bete więc wiem też, że zarodek powinien już być a on na koniec pwoiedzial, że na takim etapie zarodka ma prawa nie być i że wszystko jest dobrze 😔😔😔 Idę na dzisiaj 17 prywatnie, bo zwariuje z niewiedzy czy to sprzęt czy serio ciaza się nie rozwija..
Głowa do góry. Pewnie sprzęt do dupy i tyle. Ile masz bety?

bardzo dobrze że idziesz jeszcze raz , sama też bym tak zrobiła . Pewnie to stary sprzęt i niepotrzebnie człowieka straszy . Trzymam kciuki za tą drugą wizytę i lepszego lekarza 🤞🥰

W poniedziałek bylo ponad 10tysiecy
No to stary sprzęt i tyle.
Z tego co zauważyłam to lekarze nie lubią "świeżych" pacjentek z ciążą, które wcześniej do nich nie chodziły. Nie raz się z tym spotkałam. Dlatego ja nie chcę zmieniać swojego gina.

bardzo dobrze że idziesz jeszcze raz , sama też bym tak zrobiła . Pewnie to stary sprzęt i niepotrzebnie człowieka straszy . Trzymam kciuki za tą drugą wizytę i lepszego lekarza 🤞🥰
Dzieķi za wiarę,ale po takich słowach jakos tak mi źle i straciłam wiarę na pozytywne zakończenie 🫤

No to stary sprzęt i tyle.
Z tego co zauważyłam to lekarze nie lubią "świeżych" pacjentek z ciążą, które wcześniej do nich nie chodziły. Nie raz się z tym spotkałam. Dlatego ja nie chcę zmieniać swojego gina.
Tylko najlepsze jest to, że ja nie byłam swiezakiem, normalnie chodziłam do niego profilaktycznie, ale widocznie mnie nie pamieta, on jest specyficzny.. 🙄

reklama
Do góry