morticia_adams
Fanka BB :)
Miałam mieć wizytę jutro, ale jednak z przyczyn prywatnych przełożyłam na dzisiaj. Co ja sobie myślałam idąc do medicover skoro mają tam usg średniej jakości? Przyznam się Wam, że po Waszych wczorajszych wiadomościach myślałam, że i ja zobaczę dzisiaj pęcherzyk żółtkowy… A ledwo co na tym sprzęcie znalazł pęcherzyk ciążowy. Z 4mm urósł do 9mm. Mówił, że za wcześnie na pęcherzyk żółtkowy. Kurde, chyba nie widział Waszych wczorajszych zdjęć usg. Nie powinno się porównywać, każda ciąża inna, ale jednak nie umiem inaczej bez porównywania.
I jakoś tak straciłam wiarę i moc w to Maleństwo. Nie mam na nic siły. Boję się, że to powtórka z rozrywki i nie uda się ta ciąża.
W piątek kolejna wizyta, już z USG z prawdziwego zdarzenia i zobaczymy. Jestem bardzo zrezygnowana. Co ma być to będzie
I jakoś tak straciłam wiarę i moc w to Maleństwo. Nie mam na nic siły. Boję się, że to powtórka z rozrywki i nie uda się ta ciąża.
W piątek kolejna wizyta, już z USG z prawdziwego zdarzenia i zobaczymy. Jestem bardzo zrezygnowana. Co ma być to będzie