reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
właśnie te myśli są najgorsze , jeszcze przez to za ta wizyta na NFZ mnie jakoś nie usatysfakcjonowała za bardzo to tym bardziej rozmyślam 😔 mnie od początku jakoś bardzo nie doskwierają objawy ciążowe ,nawet mam dni że gdyby nie problemu z ciśnieniem to czuję się dobrze , tym bardziej sobie coś złego wkręcam 😔
Od początku wszystko u Ciebie szło książkowo, więc myślę, że dalej tak jest 😊 Musimy mniej rozmyślać o złych rzeczach a więcej o pozytywnych, sobie tez ciągle to powtarzam 😅

A jak wasze 🍒? Bo u mnie bez zmian , delikatnie są większe ale już nie bolą i widzę trochę więcej żyłek niebieskich , ale bez jakiś dużych zmian
U mnie od początku to był pierwszy objaw i są dalej tkliwe i większe 😵‍💫 ale nie ma co się sugerować u każdej kobiety ciąża przebiega inaczej, w pierwszej ciąży miałam identycznie i do tego mętny mocz z pianą,dziwny objaw ale teraz tez tak mi się zaczęło 😂

A jak wasze 🍒? Bo u mnie bez zmian , delikatnie są większe ale już nie bolą i widzę trochę więcej żyłek niebieskich , ale bez jakiś dużych zmian
U mnie nic, nie pogardziłabym gdyby urosły 🤣 natura mnie hojnie nie obdarzyła, więc fajnie by było choć na chwilę mieć większe.
Nie bola ani nic, mam tylko wrażenie, że sutki są twarde na okrągło.

Ale wam zazdroszczę że macie wizyty , ja do 13.03 oszaleje normlanie , ale narazie się nic nie zwolniło 😔 jedynie na inną godzinę tego same dnia także nic mi to nie daje . Trzymam kciuki za wasze wizyty i czekamy na same pozytywne informacje ☺️
Ale czemu oszalejesz? Przeciez nic sie nie dzieje, nie boli, nie krwawi to po co się nakręcać?

reklama
Do góry