reklama
sisi.
Zaangażowana w BB
Tak kochana na porodowce się spotkamy 01.10To my łeb w łeb idziemyale ja nie wiem ile małe ma, za tydzień w piątek się dowiem
![]()
Agunia1401
Moderator
Spokojnie, ja przez szczeniaka zapomniałam nawet chwilowo o ciąży, mój mnie też obserwuje ale też o tym nie mówi, chociaż trochę mu coś fochy przyszły, albo to też chyba o to że ginekolog kazała soe wstrzymać z miłością do następnej wizyty...I jest tak fochliwy teraz że masakra...no właśnie to jest dobre pytanienic się nie dzieje , ale też nie mam jakiś objawów i przez to się stresuje że coś jest nie tak
dodatkowo wszystkie dzidzie podobne terminowo misja ponad 2 cm a moja tydzień temu miała 1.3 , chciałabym porostu już zobaczyć bobo że dalej rośnie
![]()
Nie interesuje się nim ostatnio usłyszałam...
A z ciążą myślę że jest ok, jak dziewczyny pisały gdyby ginekolog widziała coś nie tak to by kazała częściej chodzić a tak trzeba czekać.
A co do piersi, stały się pół rozmiaru większe i jedrniejesze. W pierwszej ciąży myślę że był większy efekt ale po karmieniu zostały mniej jedyne to myślę że to to.
sisi.
Zaangażowana w BB
Położna wytłumaczyła że termin USG, a miesiączki do 2 tyg nie jest korygowany, zostaje ważniejszy niż ten z USG. 01.10 i tym się sugerujemyPołożna wytłumaczyła że termin USG, a miesiączki do 2 tyg nie jest korygowany i zostaje ważniejszy ten z USG. 01.10 i tym się sugerujemy
Koryguje *** niż ten z USG
Też już po wizycie, była turbo szybka, nawet nie wiem ile mierzy bobo i jakie tętno, ale chciałam wiedzieć czy wszystko ok i taką informację dostałam. Widocznie na więcej na NFZ nie ma co więcej liczyć. Mam skierowanie na prenatalne, biorę się za szukanie lekarza.
Pierwszy dzień po przyjęciu Xonvea - mam wrażenie, że jestem mniej wyczulona na zapachy. Nie mam uczucia gula w żołądku i polepszył się apetyt (nie mogłam nic jeść oprócz bułek, sera, kefiru). Od długiego czasu pierwszy raz jestem w stanie coś zrobić w domu. Dzięki temu czuje, że mam jaśniejszy umysł i pierwszy raz mogę powiedzieć, że się czuje wmiarę dobrze.
sisi.
Zaangażowana w BB
Wiem kochana, dlatego bardzo się cieszę i doceniam.„tylko 2 dni był w domu” - ale żeście się idealnie wstrzeliliW sumie zazdro, bo dla wieloletnich staraczek to jest jak abstrakcja. Nawet były takie akcje, żeby owulacja nie przepadła to albo mąż albo żona specjalnie wracali na jedną noc
![]()
Właśnie kiedy w przyszłam na odczyt wyniku, lekarz powiedział, że zmiana wymaga półrocznego leczenia i utrudni staranie o dziecko w przyszłości.
A ja mówię, że mam już pozytywny wynik testu, a doktor się zdziwiła i jak zrobila USG to potwierdziła, także pozytywne zaskoczenie mimo że rokowania inne.
Zlotowlosa123
Fanka BB :)
Moje piersi po odstawieniu kp w grudniu są niezmiennie małe, już nie pamiętam co to ból piersi. Ale to w sumie mile wytchnienie, bo w pierwszej ciąży to 2/3 czasu mnie bolały i były duże. Chociaż mąż czeka aż urosną
Ale jak mnie dziś spanie dopadło.. nie mogę sobie poradzić, powieki same mi się zamykają 

Izabela1993
Zaciekawiona BB
Ja myślę że będę miała 10go u gina . 6 mam pobranie krwi do prenatalnych i pobranie krwi do badań dla ginekologa. U mnie nie ma czegoś takiego że, się umawiasz na konkretny termin i godzinę .Gratulacje, cieszę się, a jak reszta mam ? Kto jeszcze dziś wizytę ?
Kto na dniach ?

reklama
klaudia16
Fanka BB :)
a czemu kazała się wstrzymać jak może spytać ? Bo my nie zrezygnowaliśmy z seksu . Tylko na czas leczenia ostatnio i na samym samym początkuSpokojnie, ja przez szczeniaka zapomniałam nawet chwilowo o ciąży, mój mnie też obserwuje ale też o tym nie mówi, chociaż trochę mu coś fochy przyszły, albo to też chyba o to że ginekolog kazała soe wstrzymać z miłością do następnej wizyty...I jest tak fochliwy teraz że masakra...
Nie interesuje się nim ostatnio usłyszałam...
A z ciążą myślę że jest ok, jak dziewczyny pisały gdyby ginekolog widziała coś nie tak to by kazała częściej chodzić a tak trzeba czekać.
A co do piersi, stały się pół rozmiaru większe i jedrniejesze. W pierwszej ciąży myślę że był większy efekt ale po karmieniu zostały mniej jedyne to myślę że to to.