reklama
Izz96
Fanka BB :)
W widełkach sie mieścisz, ale to tak na styk trochę jakby okazało się, że ciąża nie jest młodszaTeraz zobaczylam, że prenatalne będę mieć w 13+5, nie za późno? Ciąża pewnie okaże się młodsza, ale na 100% jeszcze tego nie wiem i się zastanawiam czy taki termin jest ok.

Piq
Umawiała mnie rejestratorkaW widełkach sie mieścisz, ale to tak na styk trochę jakby okazało się, że ciąża nie jest młodszaChociaż lekarz wie co robi, więc zostało mu zaufać
![]()
Z tego co pamiętam to dzisiaj trochę wizyt jest? Też udało mi się umówić na NFZ, może dostanę skierowanie na prenatalne.
Oby było wszystko ok, poprzednia ciąża na tym etapie się już nie rozwijała, czuję że ta wizyta może być przełomowa. Ja na 12:50, nie wiem jak wytrzymam
a wy na którą?
Oby było wszystko ok, poprzednia ciąża na tym etapie się już nie rozwijała, czuję że ta wizyta może być przełomowa. Ja na 12:50, nie wiem jak wytrzymam

sisi.
Zaangażowana w BB
9:30 powodzenia !Z tego co pamiętam to dzisiaj trochę wizyt jest? Też udało mi się umówić na NFZ, może dostanę skierowanie na prenatalne.
Oby było wszystko ok, poprzednia ciąża na tym etapie się już nie rozwijała, czuję że ta wizyta może być przełomowa. Ja na 12:50, nie wiem jak wytrzymama wy na którą?
Mocno trzymam kciuki,dajcie znać po wizycie co tam u fasolekInka2467 jak się czujesz? Mam nadzieję że już dobrze.
Życzę dziś wszystkim powodzenia na wizytach. Samych dobrych informacji.
Ja też jadę! Trzymajcie kciuki ! U mnie dziś 9+6
Agunia1401
Moderator
Mocno trzymam kciuki, moja poprzednia ciąża no w sumie 4 marca rok temu dowiedziałam się że dzidziuś umarł 3 dni wcześniej rozumiem Cię doskonale. Też te ciężkie dni są dla mnie. Tłumacze sobie że nic dwa razy się tak samo nie zdarza. Mam już bardzo subtelne objawy ciąży ale są.Z tego co pamiętam to dzisiaj trochę wizyt jest? Też udało mi się umówić na NFZ, może dostanę skierowanie na prenatalne.
Oby było wszystko ok, poprzednia ciąża na tym etapie się już nie rozwijała, czuję że ta wizyta może być przełomowa. Ja na 12:50, nie wiem jak wytrzymama wy na którą?
Trzymam mocno za Ciebie kciuki dzisiaj.
Za wszystkie dziewczyny wizytujące dzisiaj mocne kciuki, proszę tylko dobre wiadomości.
klaudia16
Ale wam zazdroszczę że macie wizyty , ja do 13.03 oszaleje normlanie , ale narazie się nic nie zwolniło
jedynie na inną godzinę tego same dnia także nic mi to nie daje . Trzymam kciuki za wasze wizyty i czekamy na same pozytywne informacje 

reklama