reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Tylko cierpliwość nas uratuje 🙈
no no , tylko niech ktoś mi jej odda trochę no swojej mam mało haha 😂 nie no po dzisiaj , po tym jak zobaczyłam że wszyscy wieża w tego mojego kropka , dziewczyny z forum , mąż , przyjaciółka to nie mam wyboru też muszę uwierzyć i przestać się zamartwiać na zapas bo i tak nie mogę nic zrobić . Mam nadzieję że do wtorku szybko minie mi czas 😂

U mnie z objawów jest brak miesiączki 🤣. Ale w pierwszej ciąży zaczęło się w 7 tygodniu, a teraz jestem w 5 więc jeszcze chwila spokoju pewnie. Dzisiaj jadę na drugą betę, popołudniu będzie wynik, trzymajcie kciuki proszę 🥺
a jaka była pierwsza ? Trzymamy mocno 🥰 ja już zdążyłam zbadać 4 razy i więcej nie badam ,czekam do wizyty 🫣

Rety! Już październik!
Październikowe dzieci są super 🥰 Moje już mają ponad 3 miesiące 😁
Trzymam za Was kciuki!
Ooo za wiele z Was trzymałam kciuki i kiedyś z sentymentem patrzyłam, której staraczce się udało. Gratulacje! Moja z listopada pozdrawia dziewczynka. Ps. Dołączyłabym do październikowek najchętniej, ale ja już się urodziłam w październiku 35 lat temu także tego! Rośnijcie zdrowo,
wasza była kreskowa kolezanka 🥰

A jak u was z informowaniem ? Ktoś już u was wie ? U mnie narazie mąż , przyjaciółka moja i przyjaciel męża ☺️ no nie mogłam się powstrzymać żeby jej nie powiedzieć 😅 mąż też nie mógł się powstrzymać żeby po 1.5 roku nie powiedzieć przyjacielowi że chyba tym razem się udało ( poprzednio 2 biochemy ) także 1 raz jesteśmy tak ,, daleko ,, 🥰 ale wiadomo narazie ostrożnie to było mówione , bardziej na zasadzie że tym razem jest inaczej i może się uda ☺️

reklama
A jak u was z informowaniem ? Ktoś już u was wie ? U mnie narazie mąż , przyjaciółka moja i przyjaciel męża ☺️ no nie mogłam się powstrzymać żeby jej nie powiedzieć 😅 mąż też nie mógł się powstrzymać żeby po 1.5 roku nie powiedzieć przyjacielowi że chyba tym razem się udało ( poprzednio 2 biochemy ) także 1 raz jesteśmy tak ,, daleko ,, 🥰 ale wiadomo narazie ostrożnie to było mówione , bardziej na zasadzie że tym razem jest inaczej i może się uda ☺️
U mnie jest trochę inna sytuacja, bo my podchodziliśmy do ivf więc bliscy wiedzieli, że mamy transfer, bo jestem osobą która głośno mówi o in vitro.
Jak zapytali jak transfer to powiedziałam, że na ten moment się udało. Oni wiedzą, że to nic pewnego i że może się jeszcze coś wydarzyć, tym bardziej, że 6 lat temu poroniłam na podobnym etapie, a później przez tyle lat nic nie zaskoczyło, więc trzymają za mnie mocne kciuki, ale też na szczęście nie męczą pytaniami.

Zawsze chciałam przygotować taką niespodziankę typu "Zostaniesz Tatą" czy "Zostaniecie dziadkami", ale niestety los za mnie zdecydował i raczej moja ciąża nikogo na ten moment nie zaskoczyła 😅

Do góry