reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
A powiedzcie mi jak wasze objawy ? Bo u mnie gdyby nie to że się staram i wcześnie robiłam testy to nie wiem czy bym się zorientowała , tym bardziej że dopiero wczoraj miałam ,, termin ,, miesiączki jeżeli przyszła by w miarę w czasie 😅 no piersi jedynie bolą i siku się często chce , może trochę bardziej śpiąca jestem ale za to noce raczej średnio przesypiane bo mi się głupoty śnią i się budzę . Wsumie tyle 😅 nic z tego bym jakoś specjalnie z ciążą nie połączyła 😅

hejka , i kiedy miałaś ta pierwszą wizytę ? Było coś widać ? Co mówił lekarz ? Badałaś betę ? ☺️
Wizyta przedwczoraj, 3+4, było widać, że jest tam gdzie być powinna. Beta 3x zbadana, wzrost w normie, chyba odpuszczę już kolejny raz.
Lekarz przepisał tak jak się spodziewałam heparynę 0,8, acard 150 i progesteron, kolejna wizyta 3.02 :)

A powiedzcie mi jak wasze objawy ? Bo u mnie gdyby nie to że się staram i wcześnie robiłam testy to nie wiem czy bym się zorientowała , tym bardziej że dopiero wczoraj miałam ,, termin ,, miesiączki jeżeli przyszła by w miarę w czasie 😅 no piersi jedynie bolą i siku się często chce , może trochę bardziej śpiąca jestem ale za to noce raczej średnio przesypiane bo mi się głupoty śnią i się budzę . Wsumie tyle 😅 nic z tego bym jakoś specjalnie z ciążą nie połączyła 😅
Żadnych 😄 ja również gdyby nie to, że miałam transfer w życiu bym nie pomyślała, że jestem w ciąży 🙈

U mnie objawów zero, lekkie zawroty głowy, z naciskiem na lekkie, ale wiedziałam kiedy mi zaczęła rosnąć beta, bo miałam taki jakby katar…nie wiem jak to określić 😂 poprzednim razem też tak miałam.

Wizyta przedwczoraj, 3+4, było widać, że jest tam gdzie być powinna. Beta 3x zbadana, wzrost w normie, chyba odpuszczę już kolejny raz.
Lekarz przepisał tak jak się spodziewałam heparynę 0,8, acard 150 i progesteron, kolejna wizyta 3.02 :)
Wow!! Już było widać. Zazdroszczę ☺️ Ja byłam w poniedziałek u lekarza, ale przy becie 200 nic nie było jeszcze widoczne, chociaż wydaje mi się, że sprzęt usg w medicover pozostawia wiele do życzenia 😏 Może coś by było do zobaczenia na wypasionym USG. Jedynie dr powiedziała, że endometrium jest ciążowe, czyli pulchne.
Mam wizytę w sobotę i mam nadzieję, że nie dość, że będzie pęcherzyk, to jeszcze tam gdzie być powinien. Trochę panikuję, bo to ciąża po stracie.

Wow!! Już było widać. Zazdroszczę ☺️ Ja byłam w poniedziałek u lekarza, ale przy becie 200 nic nie było jeszcze widoczne, chociaż wydaje mi się, że sprzęt usg w medicover pozostawia wiele do życzenia 😏 Może coś by było do zobaczenia na wypasionym USG. Jedynie dr powiedziała, że endometrium jest ciążowe, czyli pulchne.
Mam wizytę w sobotę i mam nadzieję, że nie dość, że będzie pęcherzyk, to jeszcze tam gdzie być powinien. Trochę panikuję, bo to ciąża po stracie.
To na pewno kwestia sprzętu, u mnie beta była w okolicy 100 w dzień wizyty.

ale było widać pęcherzyk już ? Czy poprostu że może być ciąża ? Jaka miałaś ostatnia wartość przed wizytą ? ☺️

reklama
będzie będzie ☺️ zazdroszczę że już w sobotę idziesz ja muszę czekać do wtorku i oszaleje 😂

Do góry