Dzięki, bo już mi nerwy puściły ale całkiem nieźle mi poszło przywrócenie do stanu używalnościChroniczny stres wpływa negatywnie, bo masz stałe podwyższony poziom kortyzolu, jednorazowy nie będzie miał znaczenia, więc nie ma co się przejmować (bo martwienie się też wyrzuca kortyzol) emocje dopiero się zaczynają tak naprawdę
reklama
Karolina_123
Fanka BB :)
Widzę, że powstał poprawiony wątek więc przywitam się i ja
Ściskam was mocno dziewczyny i żebyśmy wszystkie dotrwały tu razem do końca
klaudia16
heja zapraszamyHej, to i ja nieśmiało przycupnę. Aplikacja wylicza mi termin na 1.10, więc są spore szanse na ewentualne rozwiązanie we wrześniu, ale może mnie nie wyrzucicie
klaudia16
a to jakieś zawirowania z okresem tak ? Że nie wiadomo jak to wyliczyć ?No to i ja i ja Ja nie wiem jak dokładnie to liczyć w moim przypadku, ale kalkulator internetowy pokazuje mi na 1.10 więc narazie można mnie tak wpisać USG pierwsze mam 7.02 i wtedy się okaże czy ten 1 jest dobry czy nie i ewentualnie zmienimy
klaudia16
hejka , i kiedy miałaś ta pierwszą wizytę ? Było coś widać ? Co mówił lekarz ? Badałaś betę ?Cześć, przyłączę się do Was. U mnie termin na 9.10.
Pierwsze USG mam za sobą, ale to ciąża po stracie, dlatego tak szybko.
Mam nadzieję, że tym razem dotrwam do końca
klaudia16
tak tak , dlatego już cię wpisałam według tego co pisałaś tamWidzę, że powstał poprawiony wątek więc przywitam się i ja
Dorka66
Zaangażowana w BB
a to jakieś zawirowania z okresem tak ? Że nie wiadomo jak to wyliczyć ?
Nie, ja jestem po transferze, więc nie wiem jak to się dokładnie wylicza bo nie z ostatniej miesiączki
klaudia16
aa no tak . Ciekawe jak ci wyjdzie z USGNie, ja jestem po transferze, więc nie wiem jak to się dokładnie wylicza bo nie z ostatniej miesiączki
Kanelbulle
Cześć dziewczyny!
Serdeczne gratulacje i pozdrowienia od Październikowych mam 2024!
Mam nadzieje, że bedzie Was tu szybko przybywać i wszystkie szcześliwie doczekacie rozwiązania. Nudnych ciąż i lekkich porodów!
P.s. Połowa z nas, w tym ja, urodziła we wrześniu
Serdeczne gratulacje i pozdrowienia od Październikowych mam 2024!
Mam nadzieje, że bedzie Was tu szybko przybywać i wszystkie szcześliwie doczekacie rozwiązania. Nudnych ciąż i lekkich porodów!
P.s. Połowa z nas, w tym ja, urodziła we wrześniu
reklama
olka11135
Nie, ja jestem po transferze, więc nie wiem jak to się dokładnie wylicza bo nie z ostatniej miesiączki
Tu masz kalkulator gdzie możesz też wybrać opcję in vitro Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski