reklama
klaudia16
Fanka BB :)
hejka , to widzę że wszystkie mamy podobnie pierwszą wizytę ciewake co się na niej dowiemyCześć wstępnie termin z aplikacji na 3-4.10. W środę 05.02.mam pierwszą wizytę jak na razie beta z poniedziałku 107, ze środy 235
klaudia16
u mnie to 1 ciąża ale z opowieści innych nie nastawiam się na . Ważne żeby zobaczyć pęcherzyk we właściwym miejscu będę wtedy jakies 5+2/5+3 ogólnie to mam 3 aplikacje i każda pokazuje co innegoPrzez telefon moja ginekolog powiedziała, że na razie zobaczymy czy ciąża jest we właściwym miejscu… ale ja liczę na serduszko będzie to czasowo podobnie jak w pierwszej ciąży
Dorka66
Zaangażowana w BB
Ja na końcu toż to jeszcze tydzień i 1 dzień. a jeszcze biorąc pod uwagę fakt, że mam na 14 a u mojej lekarki zawsze opóźnienia, to tydzień i 1,5 dnia jak ja to wytrzymam? nie wiemhejka , to widzę że wszystkie mamy podobnie pierwszą wizytę ciewake co się na niej dowiemy
klaudia16
no powiem ci że ja sama nie wiem jak wytrzymam do 4 , spokojnie też mam późno bo o 20:30 dopiero ale zadzownie zapytać czy nic się nie zwolniło wcześniejJa na końcu toż to jeszcze tydzień i 1 dzień. a jeszcze biorąc pod uwagę fakt, że mam na 14 a u mojej lekarki zawsze opóźnienia, to tydzień i 1,5 dnia jak ja to wytrzymam? nie wiem
Też obstawiam że koło 16:30 wejdę we wtorek, w sumie to już za chwilęO i udało się na 15:50 zawsze to trochę wcześniej się czegoś dowiem . Chociaż u nas też zawsze jest opóźnienie , więc pewnie wejdziemy dopiero 16;30-40
klaudia16
dla ciebie to za chwilę ? Dla mnie te 4.5 dni będzie trwało wiecznośćTeż obstawiam że koło 16:30 wejdę we wtorek, w sumie to już za chwilę
reklama
No, jutro jest już piątek, jak się będziesz tak nakręcać to urodzisz na oddziale zamkniętymdla ciebie to za chwilę ? Dla mnie te 4.5 dni będzie trwało wieczność