Izz96
Fanka BB :)
Tak, zszedł na sor ginekologiczny z oddziałuTo był ginekolog z ip?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, zszedł na sor ginekologiczny z oddziałuTo był ginekolog z ip?
To trochę mało ci w sumie powiedział, nie? Ale pewnie zarobiony jest to nie ma co się dziwić. Kiedy masz następną wizytę?Tak, zszedł na sor ginekologiczny z oddziału
Niby tak, ale w sumie serduszka nie ma to co mial mi powiedzieć więcej, pokazał ze jest pęcherzyk,maleńki zarodek, że ciaza wyglada na 5+6 a mam 5+3 z miesiaczki i pytałam o tą heparyne czy nie mam za dużej dawki to powiedział, że muszę ustalić z hematolog.. nie wiem czy przy krwiaku powinnam robić te zastrzyki, dzisiaj jak zrobilam po lekarzu to dostalam plamieniaTo trochę mało ci w sumie powiedział, nie? Ale pewnie zarobiony jest to nie ma co się dziwić. Kiedy masz następną wizytę?
Może zadzwoń do swojego lekarza? Może będzie miał inny pomysł co zrobić?Niby tak, ale w sumie serduszka nie ma to co mial mi powiedzieć więcej, pokazał ze jest pęcherzyk,maleńki zarodek, że ciaza wyglada na 5+6 a mam 5+3 z miesiaczki i pytałam o tą heparyne czy nie mam za dużej dawki to powiedział, że muszę ustalić z hematolog.. nie wiem czy przy krwiaku powinnam robić te zastrzyki, dzisiaj jak zrobilam po lekarzu to dostalam plamienia
21 lutego mam wizytę
A jaką bierzesz dawkę i przypomnij dlaczego? Ja wczoraj byłam u hematologa i razem z ginekologiem są przy tym, żebym brała 0,4 chociaż ja byłam pewna, że ze względu na wagę powinnam 0,6Niby tak, ale w sumie serduszka nie ma to co mial mi powiedzieć więcej, pokazał ze jest pęcherzyk,maleńki zarodek, że ciaza wyglada na 5+6 a mam 5+3 z miesiaczki i pytałam o tą heparyne czy nie mam za dużej dawki to powiedział, że muszę ustalić z hematolog.. nie wiem czy przy krwiaku powinnam robić te zastrzyki, dzisiaj jak zrobilam po lekarzu to dostalam plamienia
21 lutego mam wizytę
w środę miałam wizytę kolejna w piątek ale za tydzień@martusia99. O której dzisiaj wizyta ?
@Dorka66 jak wizyta?
będzie dobrze a to tylko na 1 wizytę tam jedziesz i później wybierasz jakiegoś innego lekarza czy tam będziesz jeździć ?