reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
@Dorka66 wiem, że jeszcze czas, ale... Trzymam kciuki za wizytę 🤞 🤞

Dzięki za kciuki ❤️
Dzwoniłam godzinę temu do kliniki i oczywiście minimum godzina opóźnienia, oprócz pacjentek ma jeszcze 2 zabiegi (punkcja albo transfery) więc jak dobrze pójdzie i ten czas się jeszcze nie wydłuży to koło 15 powinnam wejść 😁 Dopiero powoli właśnie ruszamy bo mamy 60km jazdy, a ja już od 11 mam ściśnięty żołądek i siedziałam jak na szpilkach, nawet praca mi nie bardzo szła 🙈🙈

Dzięki za kciuki ❤️
Dzwoniłam godzinę temu do kliniki i oczywiście minimum godzina opóźnienia, oprócz pacjentek ma jeszcze 2 zabiegi (punkcja albo transfery) więc jak dobrze pójdzie i ten czas się jeszcze nie wydłuży to koło 15 powinnam wejść 😁 Dopiero powoli właśnie ruszamy bo mamy 60km jazdy, a ja już od 11 mam ściśnięty żołądek i siedziałam jak na szpilkach, nawet praca mi nie bardzo szła 🙈🙈
będzie dobrze 🥰 a to tylko na 1 wizytę tam jedziesz i później wybierasz jakiegoś innego lekarza czy tam będziesz jeździć ?

Dzięki za kciuki ❤️
Jesteśmy z Tobą myślami ☺️

Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne 😓
W jakim miejscu ten krwiak? U mnie obok pęcherzyka ciążowego, na zdjęciu z USG widać plamę wielkości prawie takiej jak pęcherzyk. Dostałam tylko duphaston. Boli mnie brzuch ale nie mam żadnych plamien

reklama
W jakim miejscu ten krwiak? U mnie obok pęcherzyka ciążowego, na zdjęciu z USG widać plamę wielkości prawie takiej jak pęcherzyk. Dostałam tylko duphaston. Boli mnie brzuch ale nie mam żadnych plamien
Na wypisie mam w dolnym biegunie, pytałam lekarza czy blisko pęcherzyka to powiedział, że tam gdzie najbardziej lubią się robić krwiaki, nie mówił nic ze przy pęcherzyku 🤷‍♀️ To całe szczęście nie plamisz i niech tak zostanie 🙏🙏 a jaka wielkość krwiaka?

reklama
Do góry