reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne 😓
Musisz być dobrej myśli. Wiem że to trudne, ale nic więcej nie możesz zrobić.

Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne 😓
Ale jeszcze nic nie przesadzone, trzymajmy się tego ;)

Wiem, że łatwo się mówi… piszę… ale tylko spokój i cierpliwość nas uratuje. Zaciskam mocno za Was kciuki!!!

Mi w sumie jak narazie jest słabo, kręci mi się w głowie i jestem senna, ciekawa jestem jak mi pierwsza morfologia wyjdzie, profilaktycznie już jem rzeczy z żelazem:)
Rozumiem Cię, w poprzedniej ciąży od połowy walczyłam z anemią.
Ja od wczoraj pije zakwas z buraka i jak będę u ginekologa, to zamierzam zapytać o laktoferynę. Podobno ma podobną skuteczność co suplementacja żelazem, ale nie daje tylu skutków ubocznych.

@klaudia16 możesz mi wpisać pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję serduszkową, na 28 lutego 🙂.

Dziewczyny co do czucia w ciąży. Z synem to była masakra - dotrwać do 22 to było wręcz niewykonalne.

Teraz jest lepiej - za to metal w buzi postanowił jednak dać o sobie znać. W poprzedniej ciąży trzymał do 6 miesiąca 🤡
Odrzuciło mnie wczoraj od pizzy - a syn koniecznie chciał mnie karmić 🤡

Rozumiem Cię, w poprzedniej ciąży od połowy walczyłam z anemią.
Ja od wczoraj pije zakwas z buraka i jak będę u ginekologa, to zamierzam zapytać o laktoferynę. Podobno ma podobną skuteczność co suplementacja żelazem, ale nie daje tylu skutków ubocznych.

@klaudia16 możesz mi wpisać pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję serduszkową, na 28 lutego 🙂.
Oooo anemia to też mój klimat.
Szklanka zakwasu z buraka już wjeżdża od kilku miesięcy!

Niestety w poprzedniej ciąży ginekolog dołączyła mi feroplex.

Trzymam kciuki za serduszko ❤️

reklama
Oooo anemia to też mój klimat.
Szklanka zakwasu z buraka już wjeżdża od kilku miesięcy!

Niestety w poprzedniej ciąży ginekolog dołączyła mi feroplex.

Trzymam kciuki za serduszko ❤️
Ja też znam temat, jestem od 1.5 miesiąca ma tardyferon. Nienawidzę jego zapachu ale oprócz tego nie mam żadnych innych z nim problemów...

Do góry