Żołna
Fanka BB :)
WspanialeJa już po wizycie. Pęcherzyk ciążowy: 1,19cm i pęcherzyk żółtkowy, którego tak się obawiałam ma: 0,27cmJest dobrze ☺
I 2mm malusiego człowieczka.
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspanialeJa już po wizycie. Pęcherzyk ciążowy: 1,19cm i pęcherzyk żółtkowy, którego tak się obawiałam ma: 0,27cmJest dobrze ☺
Musisz być dobrej myśli. Wiem że to trudne, ale nic więcej nie możesz zrobić.Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne![]()
Ale jeszcze nic nie przesadzone, trzymajmy się tegoJa oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne![]()
Wiem, że łatwo się mówi… piszę… ale tylko spokój i cierpliwość nas uratuje. Zaciskam mocno za Was kciuki!!!Ja oszaleje w tej ciąży, od początku coś.. na usg pęcherzyk i pojawił się maleńki zarodek 2,9mm, ale zrobil mi się 5mm krwiak, lekarz mowi ze jest bardzo mały, ale ciaza zagrożona, mam się oszczędzać, dostałam duphaston i nospe. Brzuch dalej boli, było czysto u lekarza a teraz w toalecie pojawiły się takie brązowe farfocle a potem taka bordowo brązowa krew, nie wiem co z tego będzie, te zawieszenie jest okropne![]()
31 grudnia, dziękuję, ciężko myśleć pozytywnie w takiej sytuacji, poprzednia ciaza zero problemów, nic się nie działo a teraz ciągle cośA kiedy miałaś ostania miesiączkę ? Wspieram mocno i życzę powodzenia
GratulujęJa już po wizycie. Pęcherzyk ciążowy: 1,19cm i pęcherzyk żółtkowy, którego tak się obawiałam ma: 0,27cmJest dobrze ☺
Rozumiem Cię, w poprzedniej ciąży od połowy walczyłam z anemią.Mi w sumie jak narazie jest słabo, kręci mi się w głowie i jestem senna, ciekawa jestem jak mi pierwsza morfologia wyjdzie, profilaktycznie już jem rzeczy z żelazem![]()
Oooo anemia to też mój klimat.Rozumiem Cię, w poprzedniej ciąży od połowy walczyłam z anemią.
Ja od wczoraj pije zakwas z buraka i jak będę u ginekologa, to zamierzam zapytać o laktoferynę. Podobno ma podobną skuteczność co suplementacja żelazem, ale nie daje tylu skutków ubocznych.
@klaudia16 możesz mi wpisać pierwszą wizytę u gina, mam nadzieję serduszkową, na 28 lutego.
Ja też znam temat, jestem od 1.5 miesiąca ma tardyferon. Nienawidzę jego zapachu ale oprócz tego nie mam żadnych innych z nim problemów...Oooo anemia to też mój klimat.
Szklanka zakwasu z buraka już wjeżdża od kilku miesięcy!
Niestety w poprzedniej ciąży ginekolog dołączyła mi feroplex.
Trzymam kciuki za serduszko![]()