reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Masz bolą Cie piersi! To jest dobry objaw ;)
Boli brzuch źle bo sie coś dzieje a jak nie boli to też źle bo się nie rozciąga;p mnie dzisiaj kluje też lekko brzuch mam nadzieje ze dobry objaw. Wg transferu z kalkulatora Malinowskiego wychodzi ze dzisiaj t4d5
ja według aplikacji 4+5/4+6 ☺️ a brzuch wcześniej często pobolewal jak na 🐒 teraz z 1-2 razy dziennie przez kilka sekund tylko

reklama
Cofam, że nie mam objawów ciążowych 😅
Codziennie jak w zegarku punkt 5 wstaje na siku 😂 a przecież ja to byłam straszny śpioch i przed 7 nie wstawałam 🫣 tak teraz nie mogę wytrzymać, pęcherz pełen no i muszę wstać 😅
Dopiero dziś sobie to uświadomiłam.
no to tak , z tym się zgadzam 😅 nigdy wcześniej nie budziłam się na siku , nawet jak mi się chciało to szłam spać dalej a teraz się nie da 🫣 muszę stać bo masakra haha 😅

ogólnie to właśnie wygrałam walkę sama ze sobą żeby nie iść 5 raz na betę 💪 stwierdziłam że jak pójdę to będę się stresować pol dnia czy wynik napewno jest okej , a po co mi to . Czemu miałby nie być okej skoro 3 przyrosty były dobre , poczekam już do wizyty . Narazie czuję spokój i niech tak zostanie ☺️
Ja idę jutro na 3 betę, będzie po 60h ale dzisiaj nie dam rady, a miałam dość mocno sytuację stresowa i dla święto spokoju sprawdzę ale to będzie moja ostatnia beta, później czekam na wizytę. Muszcze oszczędzać żyły bo co chwilę kute...

ogólnie to właśnie wygrałam walkę sama ze sobą żeby nie iść 5 raz na betę 💪 stwierdziłam że jak pójdę to będę się stresować pol dnia czy wynik napewno jest okej , a po co mi to . Czemu miałby nie być okej skoro 3 przyrosty były dobre , poczekam już do wizyty . Narazie czuję spokój i niech tak zostanie ☺️
Ja dzisiaj poszłam na prożka sprawdzić i przy okazji zrobiłam betę 🙈 teraz mnie diabeł podkusił jak Ciebie z testem i zaraz ja będę przeżywać 🤣

Ja idę jutro na 3 betę, będzie po 60h ale dzisiaj nie dam rady, a miałam dość mocno sytuację stresowa i dla święto spokoju sprawdzę ale to będzie moja ostatnia beta, później czekam na wizytę. Muszcze oszczędzać żyły bo co chwilę kute...
a jaka miałaś ostatnio ? To chyba tylko kalkulatorem będzie trzeba sprawdzić przyrost jak coś ? No ja już się ukułam 4 razy i stwierdzam że nie chce więcej . I tak do wtorkowej wizyty beta dużo urośnie w porównaniu z dzisiejszym wynikiem (jakbym zrobiła ) więc bez sensu , a nie zamierzam później znowu robić w poniedziałek . Dam radę jakoś do wizyty , muszę wierzyc w tą moją kropkę 🥰

a jaka miałaś ostatnio ? To chyba tylko kalkulatorem będzie trzeba sprawdzić przyrost jak coś ? No ja już się ukułam 4 razy i stwierdzam że nie chce więcej . I tak do wtorkowej wizyty beta dużo urośnie w porównaniu z dzisiejszym wynikiem (jakbym zrobiła ) więc bez sensu , a nie zamierzam później znowu robić w poniedziałek . Dam radę jakoś do wizyty , muszę wierzyc w tą moją kropkę 🥰
Sobota 90, poniedzialek 200, Środa 493.
Ja jeszcze przed transferem miałam co 2 dzień przez 2 tygodnie badanie krwi więc trochę tego było... oby było dobrze teraz tego się trzymam;)

reklama
czyli jednak nie tylko ja jestem taka zestresowana , a tak mnie okrzyczalyscie 🫣
oj tam oj tam od razu okrzyczałyście 😀
Ja podobnie jak Ty nie mam żadnych objawów poza delikatnym bólem piersi i niby sobie myślę, że spoko widocznie tak mam, a z drugiej str się zaczynam martwić czy wszystko ok 🙈
Ogólnie to mam katastrofę z żołądkiem, mam usunięty woreczek żółciowy przez co mam zarzucanie żółci do żołądka co powoduje okropne zgagi, biegunki i ogólnie nie fajne uczucie po jedzeniu. Przyjmowałam leki na stałe i było ok, ale ginekolog kazała odstawić i mam taką masakrę, że nie do opisania 😓 nie mogę nic zjeść bo zaraz już mnie pali i mi sie odbija, no koszmar po prostu, dlatego może i lepiej, że w tym wszystkim nie mam ciążowych młodości 🙈🙈

Do góry