reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ciesz się zamiast sobie wkręcać że nie tak. Ja bym mogła myśleć że jest nie tak skoro były a nie ma ale stwierdziłam że spoko, najem się 😂
no z jednej strony się cieszę ,bo czuję się zupełnie normlanie a z drugiej jak czytam ze wszystkim zaczynają się mdłości to myślę sobie a czemu mnie nie 😅

no z jednej strony się cieszę ,bo czuję się zupełnie normlanie a z drugiej jak czytam ze wszystkim zaczynają się mdłości to myślę sobie a czemu mnie nie 😅
W pierwszej ciąży nie miałam mdłości. Jedyne objawy jakie wtedy miałam to bolące piersi i pod koniec zgaga 😉
Teraz już tak szybko te mdłości, że aż się boję kolejnych tygodni 🙈

Ja też się przywitam niepewnie, ja jeszcze w tą ciążę nie wierzę:)
Rok temu byłam mama z października 2024 ale niestety strata w 10tc, @Kanelbulle pozdrawiam i mam nadzieję że już żadna po mnie z forum się żegnać nie musiała:)
Też jestem po ivf, strata z zeszłego roku (2 razy biochem i trzeci raz martwe urodzenie) spowodowało że wyszło że jestem nosicielem wady. A w domu mam już jeden mały cud który ma prawie 5 lat. @Chce_byc_mama_wielu pozdrawiam, razem rodziłyśmy pierwszorodne Marceliny ;)
Mi termin porodu wychodzi na 8 października. Transfer był 17 stycznia ;)
Pierwsze badanie usg mam 10 lutego w klinice a u mojej lekarki 18 lutego ;)

@klaudia16 mam te same objawy, piersi często siku i w porównaniu do poprzednich ciąż słabo śpię, a zasypiam twardym snem ok 3 a o 5.30 muszę wstać. Najgorzej... dzisiaj jedynie mnie podbrzusze lekko boli ale to normalne.
Tak z nami jest brak objawów źle, są objawy źle...
Mdłości nie zamawiam w ciazy... za ten objaw podziękuję;)

reklama
Ja też się przywitam niepewnie, ja jeszcze w tą ciążę nie wierzę:)
Rok temu byłam mama z października 2024 ale niestety strata w 10tc, @Kanelbulle pozdrawiam i mam nadzieję że już żadna po mnie z forum się żegnać nie musiała:)
Też jestem po ivf, strata z zeszłego roku (2 razy biochem i trzeci raz martwe urodzenie) spowodowało że wyszło że jestem nosicielem wady. A w domu mam już jeden mały cud który ma prawie 5 lat. @Chce_byc_mama_wielu pozdrawiam, razem rodziłyśmy pierwszorodne Marceliny ;)
Mi termin porodu wychodzi na 8 października. Transfer był 17 stycznia ;)
Pierwsze badanie usg mam 10 lutego w klinice a u mojej lekarki 18 lutego ;)
Czytałam 🥰 bardzo się cieszę Aguś🥰 rosnijcie zdrowo 🥰 może wyjdzie dzidziusia jak ja 5 października 😁

Do góry