reklama
Ciesz się zamiast sobie wkręcać że nie tak. Ja bym mogła myśleć że jest nie tak skoro były a nie ma ale stwierdziłam że spoko, najem sięTo ja jakąś dziwną jestem albo coś jest nie tak bo u mnie na ten moment zero mdłości
klaudia16
Fanka BB :)
no z jednej strony się cieszę ,bo czuję się zupełnie normlanie a z drugiej jak czytam ze wszystkim zaczynają się mdłości to myślę sobie a czemu mnie nieCiesz się zamiast sobie wkręcać że nie tak. Ja bym mogła myśleć że jest nie tak skoro były a nie ma ale stwierdziłam że spoko, najem się
Karolina_123
Ciesz się, że chociaż coś ja nie mam totalnie żadnych objawów i nawet piersi przestały mnie boleć aż czasami się zastanawiam czy na pewno jest wszystko okejTylko piersi bolą , siku się chce często , spać się chce a w nocy się budzę co chwilę tyle
W pierwszej ciąży nie miałam mdłości. Jedyne objawy jakie wtedy miałam to bolące piersi i pod koniec zgagano z jednej strony się cieszę ,bo czuję się zupełnie normlanie a z drugiej jak czytam ze wszystkim zaczynają się mdłości to myślę sobie a czemu mnie nie
Teraz już tak szybko te mdłości, że aż się boję kolejnych tygodni
Agunia1401
Moderator
Ja też się przywitam niepewnie, ja jeszcze w tą ciążę nie wierzę
Rok temu byłam mama z października 2024 ale niestety strata w 10tc, @Kanelbulle pozdrawiam i mam nadzieję że już żadna po mnie z forum się żegnać nie musiała
Też jestem po ivf, strata z zeszłego roku (2 razy biochem i trzeci raz martwe urodzenie) spowodowało że wyszło że jestem nosicielem wady. A w domu mam już jeden mały cud który ma prawie 5 lat. @Chce_byc_mama_wielu pozdrawiam, razem rodziłyśmy pierwszorodne Marceliny
Mi termin porodu wychodzi na 8 października. Transfer był 17 stycznia
Pierwsze badanie usg mam 10 lutego w klinice a u mojej lekarki 18 lutego
Rok temu byłam mama z października 2024 ale niestety strata w 10tc, @Kanelbulle pozdrawiam i mam nadzieję że już żadna po mnie z forum się żegnać nie musiała
Też jestem po ivf, strata z zeszłego roku (2 razy biochem i trzeci raz martwe urodzenie) spowodowało że wyszło że jestem nosicielem wady. A w domu mam już jeden mały cud który ma prawie 5 lat. @Chce_byc_mama_wielu pozdrawiam, razem rodziłyśmy pierwszorodne Marceliny
Agunia1401
Moderator
@klaudia16 mam te same objawy, piersi często siku i w porównaniu do poprzednich ciąż słabo śpię, a zasypiam twardym snem ok 3 a o 5.30 muszę wstać. Najgorzej... dzisiaj jedynie mnie podbrzusze lekko boli ale to normalne.
Tak z nami jest brak objawów źle, są objawy źle...
Mdłości nie zamawiam w ciazy... za ten objaw podziękuję
Tak z nami jest brak objawów źle, są objawy źle...
Mdłości nie zamawiam w ciazy... za ten objaw podziękuję
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Czytałam bardzo się cieszę Aguś rosnijcie zdrowo może wyjdzie dzidziusia jak ja 5 październikaJa też się przywitam niepewnie, ja jeszcze w tą ciążę nie wierzę