reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Tak to byłam ja bo z miłością nie działało to wysunęłam ciężkie działa i zobacz - zadziałały 🤪
można tak powiedzieć haha 😅 nie poszłam bo nie chciałam sobie dokładać stresu ,bo wiem że bym siedziała od 7-14 jak na szpilkach czy napewno jest okej ( trochę teraz żałuję bo tyle dziewczyn poszło że też bym z chęcią zobaczyła jak to u mnie wygląda 😅) a przecież nic nie wskazuje na to że miałby nie być okej więc no ... Jeszcze tylko 3.5 dnia 😅

Szybko minie ,jutro idę do pracy , niedzielę jak zawsze minie raz dwa trzy , poniedziałek znowu do roboty i zaraz będzie wtorek 15 i będę w gabinecie 😅😅 przynajmniej tak sobie to tłumacze
Ja też się nie mogę doczekać mojej wtorkowej wizyty 🙈 ale staram się jakoś zająć głowę różnymi głupotamii jakoś czas leci 😄

Ale wiecie że jak się nic nie dzieje to te wizyty są co kilka tygodni? 🤪oszalejemy jak się będziemy tak nakręcać

@
Jest lek ale drogi w diabły, mam receptę ale jeszcze nie wykupiłam. Wmawiam sobie że minie xd
Chyba mówisz o Xonvea czy coś takiego?
Ja mam awaryjne opakowanie jeszcze z poprzedniej ciąży z maja, pamiętam jak miałam receptę na 6 opakowań i pani z apteki pyta się, czy napewno chce 6. A ja twardo tak, żeby nie latać co chwilę. 600zl poproszę 🤣🤣🤣🤣. - Dobra, to jedno. Przekonała mnie pani 😁.

@

Chyba mówisz o Xonvea czy coś takiego?
Ja mam awaryjne opakowanie jeszcze z poprzedniej ciąży z maja, pamiętam jak miałam receptę na 6 opakowań i pani z apteki pyta się, czy napewno chce 6. A ja twardo tak, żeby nie latać co chwilę. 600zl poproszę 🤣🤣🤣🤣. - Dobra, to jedno. Przekonała mnie pani 😁.
Tak, jak pomyślałam ile razy muszę to wziąć a i tak nie zwymiotuję tak łatwo bo mam blokadę mózgu i problemy z tym to stwierdziłam że dobra, trochę mnie pomodli i w końcu przejdzie, nie? 😂

Ale wiecie że jak się nic nie dzieje to te wizyty są co kilka tygodni? 🤪oszalejemy jak się będziemy tak nakręcać
wydaje mi się że później to już nie będę się tak stresować , narazie się stresuje bo wiesz nie wiem czy będzie pęcherzyk czy tam gdzie powinien , a później czy będzie zarodek z serduszkiem , później wydaje mi się że już będę miała większy luz ☺️

reklama
Do góry