reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja też nigdy na betę nie chodziłam. I mi wychodziły dzień po spodziewanej miesiączce nawet po południu i też od razu. Ale może to zależy
To u mnie zawsze szybko 2 kreski się pojawiały właściwie od razu nie czekałam nigdy magicznych 3 min i zazwyczaj jeszcze dzień przed okresem.(tylko teraz wyjątek bo 2 dni po robiłam)
Więc jak dla mnie jak najbardziej są miarodajne nigdy na żadnej becie nie musiałam być dzięki temu:)

No ale co do tej słabszej kreski to nie panikowała bym
Patrz że masz dużo zmiennych, była inna pora dnia i inny test a to dużo

reklama
Patrzcie dziewczyny A to moje testy.
Od góry zaczynając pierwszy zrobiony 5 dni przed @.
Środkowy niebieski 2 dni przed @
A ten ostatni dzisiaj 12 dni po @

Sadzialam że ta kreska dzisiaj będzie ciemna jak ta kontrola no ale jak widać[emoji28]

Dzień dobry tak wogole.
Ja dzisiaj do pracy na druga zmiane jakieś 9 ciężkich godzin przedemna [emoji849] Ale mam dobry sklad więc jakoś zleci.
A jakie wy macie plany[emoji6]
received_883230822107485.jpeg

Dobrze. Wczoraj najtrudniejsze zalatwilam :) rozmowa z rodzicami przebiegła bezproblemowo :) ale po co na spokojnie jak mozna sie stresu przed najesc [emoji14] mama oczywiscie wiedziala zanim powiedzielismy;) dzis obiadek u tesciow :) ogolnie niby chce sie spac ale energia jest bo jest slonecznie :)
A jak w ogóle się czujecie?

Dobrze. Wczoraj najtrudniejsze zalatwilam :) rozmowa z rodzicami przebiegła bezproblemowo :) ale po co na spokojnie jak mozna sie stresu przed najesc [emoji14] mama oczywiscie wiedziala zanim powiedzielismy;) dzis obiadek u tesciow :) ogolnie niby chce sie spac ale energia jest bo jest slonecznie :)
Mój mamie chyba za tydzień powie,widzę że go do tego ciągnie. [emoji2957][emoji2957]

Ja dziś już dobrze, ale w nocy była masakra. Cały wieczór bolała mnie głowa. Od kilku lat nie miałam tak silnego bólu, nasilał się okropnie przy zmianie pozycji. O 1 w nocy już stwierdziłam, że nie dam rady. Chciałam wziąć paracetamol i okazało się, że się skończyły tabletki (szewc z dziurawych butach chodzi heheh [emoji2356]) z desperacji wypiłam dziecku paracetamol w syropie. Wcale się nie dziwię, że on nie chce tego pić blee, ale ważne, że pomogło i w końcu zasnęłam. Dziś zapowiada się fajny dzień, pięknie słonko świeci za oknem. Dobrego dnia mamuśki [emoji274]
A jak w ogóle się czujecie?

Hej [emoji4] Wczoraj mnie nie było. Cały żonę szykowalam dla gości A później gościłam do 1 w nocy [emoji4] @Matka.wariatka nienprzelkne się tymi testami. Ile dni po terminie jesteś? Ja wiem że byłam.po terminie chyba ok tydzień i test ten Pink wyszedł mi tak słaby że się załamalam! Po prostu aż ryczalam [emoji4] także głowa do góry [emoji4] Ja dziś chyba zrobię sobie babci wieczór z koleżankami i pojedziemy do kina A później coś zjeść [emoji4]

reklama
No to pierwsze wymiotowanie zaliczyłam, nie spałam cała noc od 4-5 mnie mdlilo a rano poszło - sam kwas 🤢🤢 wybaczcie za dosadność. Teraz mam podrażnione gardło i nie wiem co z nim zrobić [emoji27]

Do góry