reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Hej dziewczyny! My już tydzień po :) Pytanie do świeżo upieczonych mam - czy Wasze noworodki podczas zasypiania też wywracają oczami tak że widać białka oraz mają jakby tiki nerwowe na twarzy? Tj. np wystawianie języka, marszczenie czoła, drżenie ust. Mój mały ma tak za każdym razem jak rprpzysyia i powtarza te same miny, trochę mnie to niepokoi.
Gratuuulacje ♥️😍 dużo zdrówka dla Was 🤗🤗
Z tego co pamietam mój synek tez tak miał i tak to jest normalne zachowanie ;)

reklama
jak się czujecie??

Ja tez już po :) urodziłam 18.10 :)
O 20.15 wyjechałam z domu ze skurczami co 7 minut, lekarz mnie zbadał zrobił usg, oszacował wagę +/- 3800 i na porodowke. O 21.04 miałam 4cm rozwarcia i szyjka podatna. Podłączyli mi ktg, pobrali krew i tak
Musialam leżeć 40minut. Wody przebiła mi Polozna przy pełnym rozwarciu i o 22.14 mała była na świecie. Druga faza porodu 9minut 🥰🥰🥰❤️malutka 3740 i 57cm długa 🥰
Graaatuluacje 🥰♥️

Hej dziewczyny chyba już wszystkie jesteśmy mamami ;D gratulacje dla nas wszystkich <3
Powiedzcie mi ile śpią wasze 5 tyg maluchy? Mój spi bardzo dużo, praktycznie dalej je i spi (no może przesadzam, ale jak zliczę ile nie spi to może 4h się uzbierają przez cały dzień) no i zastanawiam się czy się martwić czy nie czy sobie szukam problemów po prostu :p

Hej dziewczyny chyba już wszystkie jesteśmy mamami ;D gratulacje dla nas wszystkich <3
Powiedzcie mi ile śpią wasze 5 tyg maluchy? Mój spi bardzo dużo, praktycznie dalej je i spi (no może przesadzam, ale jak zliczę ile nie spi to może 4h się uzbierają przez cały dzień) no i zastanawiam się czy się martwić czy nie czy sobie szukam problemów po prostu :p
Ale to liczysz z karmieniem czy też jak karmisz to na śpiocha ? Karmisz mm?

Korzystaj póki śpi, to się może zmienić z dnia na dzień 😉
U mnie 6 tyg. Julek w zeszłym tygodniu jeszcze spał cały czas, teraz już jest bardziej aktywny.

Nel ma trzy tygodnie i ma dwie dłuższe aktywności tak od 10 i zależy czasami potrafi do 14 nie spać i wieczorem od 18/19 do 21/22. 🙈

reklama
Do góry