reklama
Artemida90
Fanka BB :)
No to musimy jeszcze poczekać, ale dziękuję za wyjaśnienie, bo mężuś bardzo chce synka i już się lekko podłamał, że znowu to ja będę miała rację [emoji23]
Nie mamy wpływu który plemnik dostanie się do komórki to komórka wpuszcza tego jednego
Mama2012/2020/2022
Prawy ten operowany po cp.A wiesz może z którego jajnika mialaś owulację? Ciekawa jestem jak to się sprawdza wzgledem płci dziecka, ja miałam ostatnia z lewego i "dr google" obstawia na dziewczynkę, ciekawe czy to ma jakieś pokrycie w rzeczywistości [emoji23]
Syna mam z lewego.
Rudaa94
Administrację
@Mama2012/2020 ile razy robię naleśniki to mówię że to już ostatni raz. Tak mnie wkurza że to się tak długo i mozolnie robi
A twoje pysznie wyglądają
Takie ciemne.. z razowej mąki?
@Rudaa94 a co studiujesz?
@maryliese współczuję moja przyniosła 2 tyg temu grypę, u niej trwało 2 dni a jak mnie rozłożyło to cały tydzień nie wiedziałam gdzie jestem najgorsze że to akurat teraz jak robiłam test, trochę się boje ze ma to wpływ na zarodek i że z nim jest coś nie tak przez to
@Peony kurcze a mi się zawsze wydawało że dodatki i premię się nie liczą.
Dałabym sobie za to łapy uciąć [emoji51]
MamusiaKsawusiaKacprusia
Ja też mam syna z lewego jajnika. Teraz tez owulacje czułam z lewej strony..
Też studiowałam administrację
Też studiowałam administrację
Matka. Wariatka
Laski, coś mnie podkusilo i kupiłam dziś test idąc do kina. Wróciłam i go zrobiłam i kreseczka jest bardzo bardzo słaba a test o czułości 10 5.02 beta wynosiła 93.44 a dziś ten test... Coś jest nie tak zaczął mnie boleć brzuch. Boję się, że za chwilę zacznę krwawic
Załączniki
Ewcia88
Aktywna w BB
Spokojnie... dużo jest w głowie. Zrobiłaś test wieczorem więc poziom bety jest mniejszy. Gdybyś zrobiła go rano, kreska pewnie byłaby grubsza Najlepsze co możesz zrobić, to wypij melisę, puść 3 cześć Bridget Jones i staraj się wyluzowaćLaski, coś mnie podkusilo i kupiłam dziś test idąc do kina. Wróciłam i go zrobiłam i kreseczka jest bardzo bardzo słaba a test o czułości 10 ☹ 5.02 beta wynosiła 93.44 a dziś ten test... Coś jest nie tak zaczął mnie boleć brzuch. Boję się, że za chwilę zacznę krwawic
M_8911
Zaangażowana w BB
Spokojnie...
Poziom hcg i rano najwyższy . Więc teraz tym testem się nie przejmuj [emoji6]
Widziałam pecherzyk Ale ten lekarz zasila we mnie tyle nie pokoju że wolę sprawdzić .
A jak wyjdą dwie piękne kreski to zrobię sobie zdjęcie na pamiątkę. Do tych łączonych co kobiety robią [emoji6]
Zawsze jakieś wytłumaczenie dla własnych fanaberi [emoji1787]
Poziom hcg i rano najwyższy . Więc teraz tym testem się nie przejmuj [emoji6]
Ja też sobie kupiłam test, głupia [emoji1787]Laski, coś mnie podkusilo i kupiłam dziś test idąc do kina. Wróciłam i go zrobiłam i kreseczka jest bardzo bardzo słaba a test o czułości 10 [emoji3525] 5.02 beta wynosiła 93.44 a dziś ten test... Coś jest nie tak [emoji24] zaczął mnie boleć brzuch. Boję się, że za chwilę zacznę krwawic [emoji24][emoji24][emoji24]
Widziałam pecherzyk Ale ten lekarz zasila we mnie tyle nie pokoju że wolę sprawdzić .
A jak wyjdą dwie piękne kreski to zrobię sobie zdjęcie na pamiątkę. Do tych łączonych co kobiety robią [emoji6]
Zawsze jakieś wytłumaczenie dla własnych fanaberi [emoji1787]
reklama
phatarno
Hej,
Ja też nieśmiało do Was dołączam i proszę o dopisanie do listy pierwsza ciąża i to w dodatku przy endometriozie z macicą w zrostach dlatego mega się stresuję, ale staram się być dobrej myśli..
Ostatnia miesiączka 04.01
Wiek 28l
Beta z 04.02 - 217
Beta z 06.02 - 596... i powtórka w poniedziałek dla świętego spokoju
Termin wyliczony w appce na 10.10, a pierwsza wizyta u gina 11.02
Ja też nieśmiało do Was dołączam i proszę o dopisanie do listy pierwsza ciąża i to w dodatku przy endometriozie z macicą w zrostach dlatego mega się stresuję, ale staram się być dobrej myśli..
Ostatnia miesiączka 04.01
Wiek 28l
Beta z 04.02 - 217
Beta z 06.02 - 596... i powtórka w poniedziałek dla świętego spokoju
Termin wyliczony w appce na 10.10, a pierwsza wizyta u gina 11.02