Artemida90
Fanka BB :)
A u mnie pierogi kupne ale ręcznie robione. Wczoraj kupiłam i zostało jeszcze na dziś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to znowu w drugą stronę KOCHAM KAWĘ[emoji2957]U mnie pomidorowa i nalesniki, ale ja jeszcze nie mam smakow, czekam az mnie od kawy odrzuci...bo to standard, narazie cierpie na sennosc w dzien :/
Tez tak chce! Uwielbiam kawe...ale zacznie sie 2 miesiac i koniec, jestem tego pewna, nie przelkneU mnie to znowu w drugą stronę KOCHAM KAWĘ[emoji2957]
Masz juz wielkie i nabrzmiale piersi? Ja nie czuje nic procz sennosci spokojnie.Ja się zaczynam martwic bo kurde czuje się od kilku dni z a dobrze, WGL nie jak w ciąży. Tylko troszkę bardziej senna jestem Ale bez przesady, brzuch już rzadko boli, cycki jakby też delikatniej. Są wielkie i nabrzmiale Ale bolą trochę zelzaly bo miałam tak że nie mogłam się wgl dotknąć. Niech już będzie ten 18, bo zwariuje. Nie wiem czy wszystko ok.
Masz juz wielkie i nabrzmiale piersi? Ja nie czuje nic procz sennosci spokojnie.
W poprzedniej ciazy mialam jak Ty,jakies objawy, a nagle drugi miesiac i zaczelam czuc sie dobrze, ale to trwalo moze tydzien...potem jak mnie zlapaly wmdlosci i reflux to oj.... kazda ciaza inna ale np piersi zaczely bolec i rosnac w polowie ciazy, jak nie lepiej