Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja już.Kiedy wymieniacie dzieciom buty i ubrania z zimowych na wiosenne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już.Kiedy wymieniacie dzieciom buty i ubrania z zimowych na wiosenne?
W środę idziemy kupić wiosenne bucikiKiedy wymieniacie dzieciom buty i ubrania z zimowych na wiosenne?
masz dzieci z tych samych roczników co ja tzn. aktualnie jeszcze jesteśmy w dwupakuCo u was słuchać?
Na kiedy termin?masz dzieci z tych samych roczników co ja tzn. aktualnie jeszcze jesteśmy w dwupaku
Ja też mam z rocznika 2020 i 2022Co u was słuchać?
z OM 3.10,ale będzie CC więc albo 19albo 26.09. w poniedziałek się dowiem może a u Ciebie już po porodzie czy jeszcze przed?Na kiedy termin?
super już po porodzie czy jeszcze czekasz?Ja też mam z rocznika 2020 i 2022
Ja już po. W kwietniuz OM 3.10,ale będzie CC więc albo 19albo 26.09. w poniedziałek się dowiem może a u Ciebie już po porodzie czy jeszcze przed?
super już po porodzie czy jeszcze czekasz?
15 stycznia miałam nieplanowaną ccz OM 3.10,ale będzie CC więc albo 19albo 26.09. w poniedziałek się dowiem może a u Ciebie już po porodzie czy jeszcze przed?
super już po porodzie czy jeszcze czekasz?