reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Cześć dziewczyny :) witam sie niesmialo, 3 dni temu test wyszedl pozytywny, termin obliczylam sobie sama na 13 października :) w domu na stanie 4 dzieci, w tym najmlodsza corka 14 miesiecy :)chcialam dzidziusia, ale nie sadzilam ze uda sie za pierwszym razem :D
Miło mi do was dołączyć, jestem Sabina i mam 34lata. Zaraz poczytam watki :)

reklama
Witamy ;)
Cześć dziewczyny :) witam sie niesmialo, 3 dni temu test wyszedl pozytywny, termin obliczylam sobie sama na 13 października :) w domu na stanie 4 dzieci, w tym najmlodsza corka 14 miesiecy :)chcialam dzidziusia, ale nie sadzilam ze uda sie za pierwszym razem :D

Ładna gromadka :)
W jakim wieku pozostałe dzieci?
Ciekawe jak zareagują na wieści :)

Współczuję nocnych przeżyć, oby były jednorazowe. Podrażnienie gardła powinno samo minąć ;) o ile nie dołożysz drugiej porcji kwasu zaraz hehe trzymaj się kobitko ;*
No to pierwsze wymiotowanie zaliczyłam, nie spałam cała noc od 4-5 mnie mdlilo a rano poszło - sam kwas [emoji1785][emoji1785] wybaczcie za dosadność. Teraz mam podrażnione gardło i nie wiem co z nim zrobić [emoji27]

Ja dzisiaj nie robie obiadu [emoji4] Mam labe. Duzo jrdzonka zostalo mi od wczoraj takze trzeba zjesc co jest [emoji4] Po południu biorę moje baby i będziemy do kina, ciekawa jestem tego filmu Blanki, bo pierwsza rzecz książki przeczytałam i chce porównać [emoji23][emoji23]

Hej ja jestem na etapie gotowania rosołu bo mlody dzis wraca od taty, a luby wyjeżdża na to szkolenie wiec obiad co najmniej na 2 dni bedzie, a że moj młody sam chodzi do szkoly sam wraca sam do mojego powrotu odrabia lekacje to rosół idealny bo potrafi sobie podgrzac... a w zwiazku z tym, że wyjezdza to pakowanie ogarnianie.. w chwilach przerwy lukam co sie tu dzieje... niestety rosół smakuje pysznie ale mi mega śmierdzi

reklama
Do góry