Dzisiaj zrobiłam tak mi kazał, ja tak czy siak chce do szpitala jechać, ale kazał czekać na wynik i on zdecyduje, boję się o siebie, żeby coś mi się nie stało ;/ chyba że przesadzam i powinnam cierpliwie czekać, ogólnie ciaza pm mi się źle kojarzy, boję się konsekwencjiPamiętaj, że przy cp beta też moze spadać, aby za 2 wzrosnąć itd.![]()
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
A ten progesteron zbadałaś?Dzisiaj zrobiłam tak mi kazał, ja tak czy siak chce do szpitala jechać, ale kazał czekać na wynik i on zdecyduje, boję się o siebie, żeby coś mi się nie stało ;/ chyba że przesadzam i powinnam cierpliwie czekać, ogólnie ciaza pm mi się źle kojarzy, boję się konsekwencji![]()
olka11135
Dzisiaj zrobiłam tak mi kazał, ja tak czy siak chce do szpitala jechać, ale kazał czekać na wynik i on zdecyduje, boję się o siebie, żeby coś mi się nie stało ;/ chyba że przesadzam i powinnam cierpliwie czekać, ogólnie ciaza pm mi się źle kojarzy, boję się konsekwencji![]()
Przepraszam, ale jesteś ubezwłasnowolniona przez tego lekarza?
Nie. Czekam na wynik będzie dziś, ale ja tak czy siak wybieram się do szpitala, bo obawiam się o siebie.Przepraszam, ale jesteś ubezwłasnowolniona przez tego lekarza?
NiebieskookaEM
I jak wyniki ?Nie. Czekam na wynik będzie dziś, ale ja tak czy siak wybieram się do szpitala, bo obawiam się o siebie.
Rosnie beta wczoraj 900 więc przyrost z 791 do 900 w jedną dobre, pakuje się właśnie i ruszam do szpitalaI jak wyniki ?
NiebieskookaEM
I jak w szpitalu, coś znalezli ?Rosnie beta wczoraj 900 więc przyrost z 791 do 900 w jedną dobre, pakuje się właśnie i ruszam do szpitala
Czekam dopiero na badanie, jeszcze nie byłam na usgI jak w szpitalu, coś znalezli ?
reklama
NiebieskookaEM
Np to teraz już " z górki", bo wiadomo na czym stoisz.Dziewczyny znaleziono w jajowodzie ciaze
metotreksat ?