Dzisiaj zrobiłam tak mi kazał, ja tak czy siak chce do szpitala jechać, ale kazał czekać na wynik i on zdecyduje, boję się o siebie, żeby coś mi się nie stało ;/ chyba że przesadzam i powinnam cierpliwie czekać, ogólnie ciaza pm mi się źle kojarzy, boję się konsekwencjiPamiętaj, że przy cp beta też moze spadać, aby za 2 wzrosnąć itd.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
A ten progesteron zbadałaś?Dzisiaj zrobiłam tak mi kazał, ja tak czy siak chce do szpitala jechać, ale kazał czekać na wynik i on zdecyduje, boję się o siebie, żeby coś mi się nie stało ;/ chyba że przesadzam i powinnam cierpliwie czekać, ogólnie ciaza pm mi się źle kojarzy, boję się konsekwencji
olka11135
Dzisiaj zrobiłam tak mi kazał, ja tak czy siak chce do szpitala jechać, ale kazał czekać na wynik i on zdecyduje, boję się o siebie, żeby coś mi się nie stało ;/ chyba że przesadzam i powinnam cierpliwie czekać, ogólnie ciaza pm mi się źle kojarzy, boję się konsekwencji
Przepraszam, ale jesteś ubezwłasnowolniona przez tego lekarza?
Nie. Czekam na wynik będzie dziś, ale ja tak czy siak wybieram się do szpitala, bo obawiam się o siebie.Przepraszam, ale jesteś ubezwłasnowolniona przez tego lekarza?
NiebieskookaEM
I jak wyniki ?Nie. Czekam na wynik będzie dziś, ale ja tak czy siak wybieram się do szpitala, bo obawiam się o siebie.
Rosnie beta wczoraj 900 więc przyrost z 791 do 900 w jedną dobre, pakuje się właśnie i ruszam do szpitalaI jak wyniki ?
NiebieskookaEM
I jak w szpitalu, coś znalezli ?Rosnie beta wczoraj 900 więc przyrost z 791 do 900 w jedną dobre, pakuje się właśnie i ruszam do szpitala
Czekam dopiero na badanie, jeszcze nie byłam na usgI jak w szpitalu, coś znalezli ?
reklama
NiebieskookaEM
Np to teraz już " z górki", bo wiadomo na czym stoisz.Dziewczyny znaleziono w jajowodzie ciaze
metotreksat ?