Pollyannap
Fanka BB :)
Ja mam dziś dzieciaki w domu. Mój Młody i córka męża. Nie są to małe dzieci, ale już zakupy trzeba było ogarnąć. Coś na obiad, jogurciki sriki, owocki. Zdecydowałam się ciasto jeszcze jakieś upierdzielić na szybko. Więc najpierw ciacho, mycie, sprzątanie, za chwilę obiad... kotleciory, ziemniory itepe... znów zmywanie itepe. Teraz mi tak kręgosłup do du..y wchodzi, że się zastanawiam CZY JA ZGLUPIALAM ;p Jeszcze w miedzyczasie ogarnęłam łazienkę i poodkurzałam. Oczywiście podbrzusze już czuję, a Młody wpycha się w prawy bok az miło
Co do pytania chyba do mnie o przygotowanie wyprawki itepe. Mam większość rzeczy po pierwszym dziecku (trzymałam u Rodziców łóżeczko, wózek, nosidełko, miałam komode u małego w pokoju, ciuszkow mam pełno od znajomych). Zostały mi pierdoły do kupienia: tetrowe pieluchy, jakas butla jakby co, przybory higieniczne, pościel do wozka choc to tez by sie cos znalazło w chacie. Zastanawiam się nad rozkiem i nad tym polecanym tak ostatnio gniazdkiem???
Co do pytania chyba do mnie o przygotowanie wyprawki itepe. Mam większość rzeczy po pierwszym dziecku (trzymałam u Rodziców łóżeczko, wózek, nosidełko, miałam komode u małego w pokoju, ciuszkow mam pełno od znajomych). Zostały mi pierdoły do kupienia: tetrowe pieluchy, jakas butla jakby co, przybory higieniczne, pościel do wozka choc to tez by sie cos znalazło w chacie. Zastanawiam się nad rozkiem i nad tym polecanym tak ostatnio gniazdkiem???