reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

a czemu nie dopuszczasz myśli, że owulacja mogła być dużo wcześniej? Tym bardziej, że sama pisałaś, że piersi cię bolały znacznie szybciej
Nie wiem bo od 12 r.z mam miesiączka i zawsze regularna. Nawet druga po cp taka była. A przy staraniach (5 cykl nie udany po mtx ) już wszytko mnie martwi a ja panikara jestem 🙈

reklama
Nie wiem bo od 12 r.z mam miesiączka i zawsze regularna. Nawet druga po cp taka była. A przy staraniach (5 cykl nie udany po mtx ) już wszytko mnie martwi a ja panikara jestem 🙈
ale takie rzeczy się zdarzają 🤷🏻‍♀️ jakby owulację były u każdej super regularne to nie byłoby monitoringów, mierzenia temperatury, testów owulacyjnych..
A nie zmieniłaś czasem jakiś supli albo nie zaczęłaś czegoś pić? 🤔

Owulacje zaraz po okresie się zdarzają, ja jestem dzieckiem z takiej owulacji 🤣

Tak się zastanawiam może mi doradzicie, jestem w 19 DC teoretycznie z kalendarzyka owulację powinnam mieć jutro, zauważyłam od wczoraj śluz owulacyjny,robię testy owu ale na tych testach nawet nie wychodzi pozytywnie a co dopiero żeby był pik. Czy testy mogą się mylić czy po prostu czekać i dalej robić, na razie nic się na tych testach bardziej nie ściemnia:/ zbliża się weekend kiedy mam męża w domu i tak myślę czy działanie w weekend coś da, w tamtym cyklu też tak było wszystkie objawy owu i nic... Ehh nie chce się nakręcać ale myśli krążą. To nasz 4 cykl, maz myslał że to będzie prościzna jak przy pierwszym a tu jednak ciężko się wpasować w owu.... Eh

ale takie rzeczy się zdarzają 🤷🏻‍♀️ jakby owulację były u każdej super regularne to nie byłoby monitoringów, mierzenia temperatury, testów owulacyjnych..
A nie zmieniłaś czasem jakiś supli albo nie zaczęłaś czegoś pić? 🤔

Owulacje zaraz po okresie się zdarzają, ja jestem dzieckiem z takiej owulacji 🤣
Ja wiem, że się zdazaja ale przy staraniach to masz nadzieję, że będzie super jak zawsze 😂 zmieniałam właśnie. Z prenatal uno na prena start CARE. Do tego zażywam wiesiołka od czerwca

no ale jak by pękł w tamtym tygodniu to czy teraz przyszła by @ ? Dobra nie będę rozkminiać za 1,5tyg idę na drożność to podpytam mojego gin co to mogło być. W poniedziałek skoczę jeszcze na parę badań
ale Ty tą wizytę w środę miałaś w zeszłym tygodniu czy jeszcze w poprzednim? Bo już się zgubiłam 🙈

reklama
Do góry