reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Dziewczyny u mnie się okres rozkręcił. Pierwszy raz w życiu taka anomalia. Zero stresu w tamtym cyklu czy chorób bo miałam urlop 2 tyg na odpoczynek w domu. Jestem w szoku co się podziało… drożność szlak trafił… nastawiłam się na plamienie implantacyjne a tu taki cios w i serce pęka. Jedyny objaw to dziwnie bolące piersi a tak to żadnego pmsa - nic. Muszę zadzwonić może mnie przyjmą na drożność szybciej 😥😫
Przykro mi, rozczarowanie boli najbardziej.
Oby następny cykl okazał się tym szczęśliwym 💚

Mam wyniki proga - 16.4. W sumie chyba nic nowego mi nie mówi, bo owulacja potwierdzona monitoringiem.

Gdzieś czytałam, że chociaż raz warto sprawdzić progesteron 7dpo, 9dpo i 11dpo, bo przez to, że wydziela się pulsacyjnie to taki kilkukrotny test może więcej pokazać. Myślicie że warto? Robił tak ktoś?
ja tak robiłam raz i w sumie cały czas miałam ładny na poziomie ok. 19-20. Tak jak Ci pisała MyszkaMiki to sprawdzanie ma sens jeśli podejrzewasz, że coś jest u Ciebie nie tak w tej fazie.

Dziewczyny u mnie się okres rozkręcił. Pierwszy raz w życiu taka anomalia. Zero stresu w tamtym cyklu czy chorób bo miałam urlop 2 tyg na odpoczynek w domu. Jestem w szoku co się podziało… drożność szlak trafił… nastawiłam się na plamienie implantacyjne a tu taki cios w i serce pęka. Jedyny objaw to dziwnie bolące piersi a tak to żadnego pmsa - nic. Muszę zadzwonić może mnie przyjmą na drożność szybciej 😥😫
Przykro mi bardzo 😢 Ja zaraz do Ciebie dołączę, okres już się powoli rozkręca…

Jak to jest. W środę miałam wizytę u gin i pęcherzyk 15mm a teraz niby wypada że owu była dzień później. Jest to możliwe ? Że on tego nie widział i pęcherzyk dzień później dużo nie urósł ?

Jak to jest. W środę miałam wizytę u gin i pęcherzyk 15mm a teraz niby wypada że owu była dzień później. Jest to możliwe ? Że on tego nie widział i pęcherzyk dzień później dużo nie urósł ?
ja jak byłam kiedy na wizycie u gina z Medicover to nie widział nic w 10 DC , jak przyszłam w 13 DC to powiedział że już jestem po owulacji i widział ciałko żółte, jak pokazałam to USG mojej ginekolog co chodzę teraz to powiedziała że to jest niemożliwe i że na tym USG nic nie ma

reklama
ja jak byłam kiedy na wizycie u gina z Medicover to nie widział nic w 10 DC , jak przyszłam w 13 DC to powiedział że już jestem po owulacji i widział ciałko żółte, jak pokazałam to USG mojej ginekolog co chodzę teraz to powiedziała że to jest niemożliwe i że na tym USG nic nie ma
Właśnie mam piękne zdjęcie przy sobie jajnika i pęcherzyka dominującego. Nie mam nawet numeru do niego żeby zapytać co się odjebalo.
Udało się przełożyć drożność na 14.10 tyle że o 21.30 😩

Do góry