Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, rozczarowanie boli najbardziej.Dziewczyny u mnie się okres rozkręcił. Pierwszy raz w życiu taka anomalia. Zero stresu w tamtym cyklu czy chorób bo miałam urlop 2 tyg na odpoczynek w domu. Jestem w szoku co się podziało… drożność szlak trafił… nastawiłam się na plamienie implantacyjne a tu taki cios w i serce pęka. Jedyny objaw to dziwnie bolące piersi a tak to żadnego pmsa - nic. Muszę zadzwonić może mnie przyjmą na drożność szybciej
ja tak robiłam raz i w sumie cały czas miałam ładny na poziomie ok. 19-20. Tak jak Ci pisała MyszkaMiki to sprawdzanie ma sens jeśli podejrzewasz, że coś jest u Ciebie nie tak w tej fazie.Mam wyniki proga - 16.4. W sumie chyba nic nowego mi nie mówi, bo owulacja potwierdzona monitoringiem.
Gdzieś czytałam, że chociaż raz warto sprawdzić progesteron 7dpo, 9dpo i 11dpo, bo przez to, że wydziela się pulsacyjnie to taki kilkukrotny test może więcej pokazać. Myślicie że warto? Robił tak ktoś?
Ja też w przyszłym 38 (ale mentalnie 26 )Ja w przyszłym roku 38
Przykro mi bardzo Ja zaraz do Ciebie dołączę, okres już się powoli rozkręca…Dziewczyny u mnie się okres rozkręcił. Pierwszy raz w życiu taka anomalia. Zero stresu w tamtym cyklu czy chorób bo miałam urlop 2 tyg na odpoczynek w domu. Jestem w szoku co się podziało… drożność szlak trafił… nastawiłam się na plamienie implantacyjne a tu taki cios w i serce pęka. Jedyny objaw to dziwnie bolące piersi a tak to żadnego pmsa - nic. Muszę zadzwonić może mnie przyjmą na drożność szybciej
PrzykrePrzykro mi bardzo Ja zaraz do Ciebie dołączę, okres już się powoli rozkręca…
ja jak byłam kiedy na wizycie u gina z Medicover to nie widział nic w 10 DC , jak przyszłam w 13 DC to powiedział że już jestem po owulacji i widział ciałko żółte, jak pokazałam to USG mojej ginekolog co chodzę teraz to powiedziała że to jest niemożliwe i że na tym USG nic nie maJak to jest. W środę miałam wizytę u gin i pęcherzyk 15mm a teraz niby wypada że owu była dzień później. Jest to możliwe ? Że on tego nie widział i pęcherzyk dzień później dużo nie urósł ?
Właśnie mam piękne zdjęcie przy sobie jajnika i pęcherzyka dominującego. Nie mam nawet numeru do niego żeby zapytać co się odjebalo.ja jak byłam kiedy na wizycie u gina z Medicover to nie widział nic w 10 DC , jak przyszłam w 13 DC to powiedział że już jestem po owulacji i widział ciałko żółte, jak pokazałam to USG mojej ginekolog co chodzę teraz to powiedziała że to jest niemożliwe i że na tym USG nic nie ma