reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

a czemu nie dopuszczasz myśli, że owulacja mogła być dużo wcześniej? Tym bardziej, że sama pisałaś, że piersi cię bolały znacznie szybciej
Nie wiem bo od 12 r.z mam miesiączka i zawsze regularna. Nawet druga po cp taka była. A przy staraniach (5 cykl nie udany po mtx ) już wszytko mnie martwi a ja panikara jestem 🙈

reklama
Nie wiem bo od 12 r.z mam miesiączka i zawsze regularna. Nawet druga po cp taka była. A przy staraniach (5 cykl nie udany po mtx ) już wszytko mnie martwi a ja panikara jestem 🙈
ale takie rzeczy się zdarzają 🤷🏻‍♀️ jakby owulację były u każdej super regularne to nie byłoby monitoringów, mierzenia temperatury, testów owulacyjnych..
A nie zmieniłaś czasem jakiś supli albo nie zaczęłaś czegoś pić? 🤔

Owulacje zaraz po okresie się zdarzają, ja jestem dzieckiem z takiej owulacji 🤣

Tak się zastanawiam może mi doradzicie, jestem w 19 DC teoretycznie z kalendarzyka owulację powinnam mieć jutro, zauważyłam od wczoraj śluz owulacyjny,robię testy owu ale na tych testach nawet nie wychodzi pozytywnie a co dopiero żeby był pik. Czy testy mogą się mylić czy po prostu czekać i dalej robić, na razie nic się na tych testach bardziej nie ściemnia:/ zbliża się weekend kiedy mam męża w domu i tak myślę czy działanie w weekend coś da, w tamtym cyklu też tak było wszystkie objawy owu i nic... Ehh nie chce się nakręcać ale myśli krążą. To nasz 4 cykl, maz myslał że to będzie prościzna jak przy pierwszym a tu jednak ciężko się wpasować w owu.... Eh

ale takie rzeczy się zdarzają 🤷🏻‍♀️ jakby owulację były u każdej super regularne to nie byłoby monitoringów, mierzenia temperatury, testów owulacyjnych..
A nie zmieniłaś czasem jakiś supli albo nie zaczęłaś czegoś pić? 🤔

Owulacje zaraz po okresie się zdarzają, ja jestem dzieckiem z takiej owulacji 🤣
Ja wiem, że się zdazaja ale przy staraniach to masz nadzieję, że będzie super jak zawsze 😂 zmieniałam właśnie. Z prenatal uno na prena start CARE. Do tego zażywam wiesiołka od czerwca

no ale jak by pękł w tamtym tygodniu to czy teraz przyszła by @ ? Dobra nie będę rozkminiać za 1,5tyg idę na drożność to podpytam mojego gin co to mogło być. W poniedziałek skoczę jeszcze na parę badań
ale Ty tą wizytę w środę miałaś w zeszłym tygodniu czy jeszcze w poprzednim? Bo już się zgubiłam 🙈

reklama
Do góry