reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
w listopadzie zaszłam w ciążę w 2 cyklu starań i była to ciąża pozamaciczna. W czerwcu po mtx wróciliśmy do starań i na razie nic.
u mnie podobna historia, w sierpniu br było poronienie/pozamaciczna (nie mam pewności, bo ciąża szybko przestała się rozwijać, ale poroniłam dopiero 2tyg od pozytywnego testu). To był 4cs (od kwietnia się staramy). Po poronieniu na razie miałam jedną owulację, a po niej miesiączke. No i póki co nic się nie dzieje.

@Paula949 witaj! A masz jakies objawy zbliżającej się miesiączki?
@igunia93 nie doradzę Ci niestety:( mi testy owu wychodziły w tym cyklu pozytywne i wszystko pokrywało się z objawami. Na innym forum jedna laska pisała ze wychodziły jej testy owu negatywne i rzeczywiscie miała bezowulacyjne cykle. Mogłaś też nie trafić poprostu w pokoju. Robisz testy codziennie mniej więcej o tej samej godzinie?

@Paula949 witaj! A masz jakies objawy zbliżającej się miesiączki?
@igunia93 nie doradzę Ci niestety:( mi testy owu wychodziły w tym cyklu pozytywne i wszystko pokrywało się z objawami. Na innym forum jedna laska pisała ze wychodziły jej testy owu negatywne i rzeczywiscie miała bezowulacyjne cykle. Mogłaś też nie trafić poprostu w pokoju. Robisz testy codziennie mniej więcej o tej samej godzinie?
Mam tylko podwyższoną temperaturę (ok 37,5) i ciągnie mnie troszkę brzuch i jajnik... trochę jakby zaraz właśnie miał przyjść okres dlatego się stresuje 😕
A u Was jak dziewczyny ? Postaram się nadrobić wszystko 😊

reklama
Do góry