LadyCaro
Fanka BB :)
ale koleżanka właśnie jest po in vitroBędziecie się szykowali do następnej czy bardziej invitro ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale koleżanka właśnie jest po in vitroBędziecie się szykowali do następnej czy bardziej invitro ?
My jesteśmy w trakcie in vitro. To był pierwszy transfer.Będziecie się szykowali do następnej czy bardziej invitro ?
o Jezuu przepraszam ja się już w tych nazwach gubię, czytałam transfer uznałam to jako inseminacje. Ale jestem po nocce to mózg mi nie funkcjonujeMy jesteśmy w trakcie in vitro. To był pierwszy transfer.
transfer to przeniesienie zarodka do macicy, czyli część in vitro inseminacja to inseminacjao Jezuu przepraszam ja się już w tych nazwach gubię, czytałam transfer uznałam to jako inseminacje. Ale jestem po nocce to mózg mi nie funkcjonuje
Wiem, wiem miałam zaćmę chwilowątransfer to przeniesienie zarodka do macicy, czyli część in vitro inseminacja to inseminacja
Generalnie jakiś czas temu robiłam pakiet tarczycowy i wszystko było idealnie.. Progesteron I prolaktyne sprawdzalam, no i też było książkowo..To pewnie, że się umawiaj do niego. A robiłaś jakieś badania pod kontem starań ?
a jak badania męża ? Nasienie , hormony ?Generalnie jakiś czas temu robiłam pakiet tarczycowy i wszystko było idealnie.. Progesteron I prolaktyne sprawdzalam, no i też było książkowo..
Progesteron nawet 7dpo był na poziomie 25..
Prolaktyna ostatnio przed okresem na poziomie 17.
Jak dostanę @ to planuje zrobić pakiet hormonalny..
Moja lekarka ostatnio właśnie zaleciła mi sprawdzenie prolaktyny I w razie w dala receptę na dostinex, miałam go brać 1/4 tabletki raz w tygodniu, ale jak wysłałam jej wyniki prolaktyny, to odpisała mi żeby jednak nie brać bo jest w normie.. Powiedziala że czekamy do konca roku i pozostanie zrobienie drożności.. Owulacje są potwierdzone i prog też fajnie.. Także już nie wiem w czym jest problem..