reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Dzień dobry,
U mnie dzisiaj rano na teście śnieżnobiała druga kreska.. :(
Porażka kolejny jestem załamana. Nie mam już pomysłu jak zareagować i kto by mógł mi w tej kwestii pomóc.
Do okresu jeszcze maksymalnie 2 dni, ale jakoś nie liczę na cud..
U mojej lekarki mam wizytę dopiero ma miesiąc na NFZ, a jak ostatnio byłam prywatnie, to na tamten moment akurat byłam w trakcie owulacji i wyniki jakie między czasie zrobiłam były idealne..
Także pozostaje mi czekać na @ i potem nie wiem co dalej. Czy czekać na wizytę u mojej lekarki, czy szukać gdzie indziej pomocy.. Ech..

reklama
Zadzwoniłam dzisiaj do szpitala i Pani powiedziała że do histro diagnostycznej nie muszę mieć żadnych badań , jak będę miała i wezmę to okej ale nie muszę . Trochę się zdziwiłam

Test dzisiaj robiony? U mnie dalej biało, bez zaskoczenia. Tylko temp sobie żarty ze mnie robi, bo zamiast spaść to skoczyła dzisiaj prawie +0.2 stopnia. No nic, pewnie jutro dopiero zacznie spadać.
przepraszam że zapytam ,pewnie już pisałaś ale nie pamiętam niestety wszystkiego 😔 miałam potwierdzona dokładnie owulację ? Patrząc na to co piszesz jak się czujesz i teraz ta temperatura to może ta owulacja jednak się trochę przesunęła i jeszcze jest szansa , dzisiaj jesteś ile dpo teoretycznie ?

przepraszam że zapytam ,pewnie już pisałaś ale nie pamiętam niestety wszystkiego 😔 miałam potwierdzona dokładnie owulację ? Patrząc na to co piszesz jak się czujesz i teraz ta temperatura to może ta owulacja jednak się trochę przesunęła i jeszcze jest szansa , dzisiaj jesteś ile dpo teoretycznie ?
Miałam miałam. 25.10 był pęcherzyk 23mm a 27.10 już było ciałko żółte. Czyli owulacja wg ginekologa była 26.10, potwierdzałby tez to skok temp o +0.3 27.10.

Czyli dzisiaj wychodzi jak nic 13dpo.

Dziewczyny daje znać, że na upacjenta jak wrzucicie kod luka25 to jest -25% mi wyszło taniej niż jakbym normalnie w punkcie w diagnostyce badania robiła, a nie będę musiała się ruszać z domu i jeszcze konsultacja wyników jest w tej cenie niepotrzebna, ale jest :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny daje znać, że na upacjenta jak wrzucicie kod luka25 to jest -25% mi wyszło taniej niż jakbym normalnie w punkcie w diagnostyce badania robiła, a nie będę musiała się ruszać z domu :)
ehh w takich momentach żałuję że mieszkam na zadupiu 😅
Słuchajcie dziś poleciałam do labu i okazało się zamknięte 😫. Czy jutro mogę zbadać proga? Owu przypuszczam że byla 1 października.

reklama
ehh w takich momentach żałuję że mieszkam na zadupiu 😅
Słuchajcie dziś poleciałam do labu i okazało się zamknięte 😫. Czy jutro mogę zbadać proga? Owu przypuszczam że byla 1 października.
moim zdaniem za późno. Może zacznie już progesteron spadać i będziesz się martwić, że mały.
Ja bym zrobiła proga razem z monitoringiem - wtedy to będzie miarodajne.

Do góry