AnaBloom
Fanka BB :)
U mnie też weekend pod znakiem działańHej dziewczyny , u nas cały weekend było działanie , myślę że więcej nie będzie może za jakieś 2-3 dni bo już człowiek nie ma ochoty za bardzo , także co ma być to będzie . Czy była owulacja ? Nie mam pojęcia , jak wcześniej czułam ten lewy jajnik tak od piątku zupełnie się uspokoiło także no .. przeszło mi przez myśl iść sprawdzić czy pękł pęcherzyk ale stwierdziłam że co ma być to będzie i tyle , i tak mi to nie da odpowiedzi kiedy dokładnie . Temperatury nie mierze , testów nie robię . Czekam teraz grzecznie do 20.10 może już coś wyjdzie jeżeli owulacja była przez weekend . A tak to co , byliśmy sobota niedziela na termach , wiem że nie powinien mąż grzać plemniczkow , ale stwierdziliśmy że musimy się trochę wyluzować, odciąć trochę od tego i spędzić sobie jakoś miło razem czas , a jak wasze weekendy ?
A poza tym netflix&chill, bo mąż chory i nie ruszaliśmy się z domu.
Ja właśnie zaczynam drugą część cyklu, ale już wiem, że będę niecierpliwie czekać na rezultat. Także doskonale Cię rozumiem Od przyszłego tygodnia zaczynam urlop, więc pewnie najbliższe 5 dni będzie szalonych, a potem na trochę wyjeżdżamy – mam nadzieję, że to zajmie moje myśliczasem trzeba odpuścić, także dobrze ze pojechaliście się zrelaksować .
U nas weekend pod znakiem remontu garażu który PRZERABIAMY na moje biuro i pracownię męża , a także relaksu w niedzielę czyli grzyby i popołudnie na kanapie
Czy Wam też tak się dłuży ta druga część cyklu