reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

@xyza jak tam testowałaś?
Ja wczoraj miałam plamienie, dziś rano krew z nosa i cisza w eterze... Jajniki jakby nie istniały, piersi zero bólu jedynie śluzu duże ilości. Także zupełnie inaczej niż w poprzednim cyklu. Dobrze ze ten tydzień popołudniami pracuje dodatkowo to szybko zleci
Właśnie przed chwilą. Biel bije po oczach ale czułości 25 bo innych nie było, zrobię jeszcze 10 rano ale raczej czekam na @

reklama
Beta sprawdzona - 131 😍 teraz czekam na środę żeby sprawdzić przyrost:)

Załączniki

• Screenshot_20241007-133404_Chrome.jpg
    Screenshot_20241007-133404_Chrome.jpg
    127,8 KB · Wyświetleń: 68
Powiem Wam Dziewczyny, że już mam powoli dość. Co miesiąc mam coraz to bardziej obfite i coraz bardziej bolesne miesiączki. Dosłownie chlusta ze mnie w koszmarnych ilościach... Byłam dziś na kontroli, a mam 2dc i endometrium jest już grubości 4mm, ale to co działo się w nocy, to dosłownie jakaś krwawa masakra. Dostałam Cyclonaminę, Nimesil i rozpiskę jak się zaopatrzyć przeciwbólowo, bo doszło do tego, że muszę brać dwie tabletki Paracetamolu, Ibuprom Max, Naproxen i No-Spę Max w jednym czasie, żeby złagodzić ból. Od jutra stymulacja Mensinormem i pierwszy raz Clo. Was też kosztuje to tyle kasy? U mnie badania, leki i wizyty miesięcznie zamykają się średnio w kwocie 1000-1500zl, nie wliczając w to suplementów dla mnie i męża. 🤯

reklama
Do góry