To może spadły z innych przyczyn akurat w tym czasie? Myślicie że faktycznie suple mogą obniżyć...?mojemu po ten fertil on wyniki spadły bierze fertilman plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może spadły z innych przyczyn akurat w tym czasie? Myślicie że faktycznie suple mogą obniżyć...?mojemu po ten fertil on wyniki spadły bierze fertilman plus
Niestety właśnie wyniki nasienia takie są. Ciężko stwierdzić co pomoże, co przeszkodzi. Mój mąż mial lepsze wyniki po wakacjach, gdzie pił browary litrami, jadł kiełbasę skąpana w majonezie, niż po 3 miesiącach zdrowej diety z orzechami, sokiem pomidorowym, olejami i innymi pierdamiTo może spadły z innych przyczyn akurat w tym czasie? Myślicie że faktycznie suple mogą obniżyć...?
tak na prawdę nie wiadomo wyniki nasienia są tak zmienne..To może spadły z innych przyczyn akurat w tym czasie? Myślicie że faktycznie suple mogą obniżyć...?
W ulotce chyba było, aby nie stosować 5 dni przed planowym zabiegiemA powiedzcie mi ,miałam zacząć przyjmować acard teraz , czy przed tym zabiegiem mogę ? Czy poprostu trzeba go odstawić jakiś czas przed ? Czy lepiej nie brać go teraz wgl ?
Możesz sie zapisać na każdy termin, nie tylko na wolnyHej jestem aktualnie 7dpo, właściwie 3 cykl odkąd zaczęliśmy podchodzić do starania się o dzidziusia na poważnie, jesteśmy parę miesięcy po ślubie, wijemy swoje gniazdko, ale niedawno urodziło się w nas silne pragnienie bycia rodzicami.
Widzialam, że jest jeszcze kilka wolnych terminow na testowanie. Mogę się zapisać na 6.10?
A to nie wiedziałam myślałam, że jeden termin- jedna osobaMożesz sie zapisać na każdy termin, nie tylko na wolny