reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Hej dziewczyny, nie zdążyłam się zapisać jeszcze na kreski bo trochę z zaskoczenia wczoraj wyszedł test pozytywny więc mam nadzieję że wszystkie pojawicie się na czerwcowych ♥️♥️♥️

Ale chciałam tylko skomentować ten wpis - ClearBlue zrobiło teraz testy z większą czułością i jestem pozytywnie zaskoczona, zawsze robilam easy@home a później first response ale tych drugich nie mogłam znaleźć i clear blue o dziwo na dwóch testach + jednym z wyświetlaczem elektronicznym wyszły pozytywne (chociaż bladziochy tak jak easy@home) 😃

Trzymam za Was wszystkie kciuki ♥️♥️♥️
przypominam, że według regulaminu wątku nie wpadamy z pozytywnym testem bez zapisywania się...

reklama
Wiecie może jaki wpływ na temp poranna mogą mieć tabletki typu Apap/pyralgina itp brane wieczorem dnia poprzedniego? One teoretycznie zbijają gorączkę, ale ciekawa jestem czy brane przeciwbólowo mogą rano „fałszować” pomiary temp bazowej?

Dziewczyny czy ten kwas foliowy jest ok?

IMG_20241003_090910.jpg

reklama
a jakieś dodatkowe objawy masz? Bóle albo coś? Jeśli to okres to szybko, oby to było plamienie implantacyjne... Dawaj znać jak się sytuacja rozwija.
piersi, krzyże i lekkie zawroty głowy mi się zaczęły. Byłam w toalecie to na papierze znowu brązowe. Ale jak to okres to pierwszy raz w życiu taki i szlak trafi drożność ..

Do góry