reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
Pomimo prawie że braku zbliżeń w ostatnim czasie (no ale coś tam jednak było) nie pokładałam szans na jakiekolwiek powodzenie. Bo remont. Bo mieszkamy u kogoś. Itd… I 2 dni temu miałam różowe plamienie (22 Dc)- od razu pomyślałam, że to napewno plamienie implantacyjne, zrobiłam test: biel aż razi 🤣. Od tego czasu mam co jakiś czas brązowe plamienie, trochę czekam aż rozkręci się na okres. Chociaż wiecie, jak głupek doszukuję się u siebie na siłę objawów. Nawet miałam przebłysk, żeby iść na betę… ale w sumie, wolę się dłużej połudzić 🤣

Nam lekarka polecała ten fertil on , u nas muszą być tabletki nie proszek do rozpuszczenia . Narazie bierze je jakieś 3 tygodnie , o dziwo nie muszę mu przypominać pamięta sam narazie haha 😅 w grudniu ma powtórzyć badania ale już nie tylko seminogram a całą resztę też zrobić ( chociaż liczę na to że nie będzie musiał ) 😅

piersi, krzyże i lekkie zawroty głowy mi się zaczęły. Byłam w toalecie to na papierze znowu brązowe. Ale jak to okres to pierwszy raz w życiu taki i szlak trafi drożność ..
No to u mnie przede wszystkim brak objawów -jak na okres… Jakby brzuch kompletnie nie dawał mi sygnałów, że zaraz pojawi się okres. Piersi pełniejsze, swędzą 🤣🤣 i też miałam czasem zawroty głowy. I weź tu sobie człowieku nie wkręcaj cionszy?! 😆

No to u mnie przede wszystkim brak objawów -jak na okres… Jakby brzuch kompletnie nie dawał mi sygnałów, że zaraz pojawi się okres. Piersi pełniejsze, swędzą 🤣🤣 i też miałam czasem zawroty głowy. I weź tu sobie człowieku nie wkręcaj cionszy?! 😆
no właśnie czuję się jak na okres a okres za tydzień I z jednej strony nadzieja, że to implantacja bo na wkładce nic a na papierze jest 🙈🙈 zawsze nawet po cp mam regularny okres i jeszcze czułam owu w tamtym tygodniu

no właśnie czuję się jak na okres a okres za tydzień I z jednej strony nadzieja, że to implantacja bo na wkładce nic a na papierze jest 🙈🙈 zawsze nawet po cp mam regularny okres i jeszcze czułam owu w tamtym tygodniu
Ja mam mieć okres za 2-3 dni, nie pozostaje mi nic innego jak czekać. Test wyszedł przedwczoraj biały. Premom poleca zrobić betę. Kłóci się u mnie serce z rozumem, bo serce mówi „cionsz”, a rozum, że plamienie to zwiastun okresu. W razie co mam plan B 😉 To mój 3 cykl po hsg (miałam zajść w ciążę według doktora), no ale pewnie się nie udało, więc czekam na 1 dc, by umówić się na stymulację.

Pomimo prawie że braku zbliżeń w ostatnim czasie (no ale coś tam jednak było) nie pokładałam szans na jakiekolwiek powodzenie. Bo remont. Bo mieszkamy u kogoś. Itd… I 2 dni temu miałam różowe plamienie (22 Dc)- od razu pomyślałam, że to napewno plamienie implantacyjne, zrobiłam test: biel aż razi 🤣. Od tego czasu mam co jakiś czas brązowe plamienie, trochę czekam aż rozkręci się na okres. Chociaż wiecie, jak głupek doszukuję się u siebie na siłę objawów. Nawet miałam przebłysk, żeby iść na betę… ale w sumie, wolę się dłużej połudzić 🤣
Ja jestem po drożności, wiem już że jeden jajowód niedrożny, do tego byłam dwa razy u gina i nie znalazł ani pęcherzyka dominującego ani ciałka żółtego, a mimo to jak się ostatnio przebudziłam w nocy od mdłości i lekkich zawrotów głowy to już stwierdziłam, że może jednak cionsz 😂
Okres teoretycznie jutro, dziś mnie korciło żeby zatestować ale stwierdziłam że wolę jeszcze te parę godzin wierzyć w niemożliwe 😁

reklama
Do góry