reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Rano dziś więcej krwi na papierze taka żywa. Jak to nie jest to co mam nadzieję , że jest 🤞to jestem przerażona. Z nerwów mi nie dobrze

reklama
Ciekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opinia 😁
ClearBlue zrobiło teraz testy z większą czułością, te z wyświetlaczem mają stara i nową wersję - nowa 10 mIU/ml, starsza wersja 25mIU/ml także warto zwracać uwagę :) to samo ze zwykłymi, są różne czułości.

Trzymam za Was wszystkie kciuki ♥️♥️♥️

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, nie zdążyłam się zapisać jeszcze na kreski bo trochę z zaskoczenia wczoraj wyszedł test pozytywny więc mam nadzieję że wszystkie pojawicie się na czerwcowych ♥️♥️♥️

Ale chciałam tylko skomentować ten wpis - ClearBlue zrobiło teraz testy z większą czułością i jestem pozytywnie zaskoczona, zawsze robilam easy@home a później first response ale tych drugich nie mogłam znaleźć i clear blue o dziwo na dwóch testach + jednym z wyświetlaczem elektronicznym wyszły pozytywne (chociaż bladziochy tak jak easy@home) 😃

Trzymam za Was wszystkie kciuki ♥️♥️♥️
Gratulacje ❤️

Do góry