Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a który jesteś dc?Rano dziś więcej krwi na papierze taka żywa. Jak to nie jest to co mam nadzieję , że jest to jestem przerażona. Z nerwów mi nie dobrze
dziś 22a który jesteś dc?
Wstępnie 10, ale jeśli wyniki będą później to przełożę kolejny tydzieńjuż zapisuję kiedy masz wizytę ?
a normalnie ilu dniowe masz cykle?dziś 22
28 czasem 30a normalnie ilu dniowe masz cykle?
bo jeśli to nie plamienie implantacyjne (jutro możesz za testować) to może okres przyszedł wcześniej28 czasem 30
ClearBlue zrobiło teraz testy z większą czułością, te z wyświetlaczem mają stara i nową wersję - nowa 10 mIU/ml, starsza wersja 25mIU/ml także warto zwracać uwagę to samo ze zwykłymi, są różne czułości.Ciekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opinia
GratulacjeHej dziewczyny, nie zdążyłam się zapisać jeszcze na kreski bo trochę z zaskoczenia wczoraj wyszedł test pozytywny więc mam nadzieję że wszystkie pojawicie się na czerwcowych
Ale chciałam tylko skomentować ten wpis - ClearBlue zrobiło teraz testy z większą czułością i jestem pozytywnie zaskoczona, zawsze robilam easy@home a później first response ale tych drugich nie mogłam znaleźć i clear blue o dziwo na dwóch testach + jednym z wyświetlaczem elektronicznym wyszły pozytywne (chociaż bladziochy tak jak easy@home)
Trzymam za Was wszystkie kciuki