reklama
Anexandra
Zaciekawiona BB
nie wiem w sumie. 14.10 czyli 22 dc był pęcherzyk 16 mm. 17.10 czyli 25 dc miałam skok LH no i ogólnie różne objawy około owulacyjne, jednak nie było skoku temperatury. 21.10 czyli 29 dc. miałam tą wizytę na której lekarz stwierdził, że pęcherzyk nie pękł i ogólnie jakby przekreślił już ten cykl. W dalszym ciągu robiłam testy LH i już nie było pozytywu, tylko właśnie w czwartek no i w piątek. Później poziom spadł. Tak więc i ja już straciłam nadzieję w tym cyklu. A we wtorek 22.10 skok temperatury i bóle w okolicy jajnikaa po czym on stwierdził, że owulacji nie było? Pęcherzyk pęka zazwyczaj między 19mm a 26mm więc miał prawo mieć 22mm
LadyCaro
Fanka BB :)
mnie nic nie bolało po histeroskopii. Może po prostu coś Ci zaszkodziło i to ból od jelit nie związany z histero?Czy która dziewczynę po histeroskopii bolał żołądek/ jelita nie wiem ? Wszystko w środku ,tak jakby mi się coś skręcało , chodzę zgięta bo nie mogę się wyprostować , boli podczas siku i tak jakby mi się chciało 2 ale nie mogę
Patka2207
no przyszła cholera… czemu się znowu nie udało. Widocznie progesteron musiałam mieć wysoki bo w czwartek 12 i spadał . Nie dostałam plamien przed okresem i już sama nie wiem czemu dzień przed mam plamienie a czasem nie. Musiała bym chyba co miesiąc sprawdzać progesteronwątpię w poniedziałek miałam 20 mm pęcherzyk przed drożnością. We wtorek wieczór sex a potem już nie było szans i dopiero w weekend… ja mam to samo od wczoraj leżę i ryczę kiedy w końcu będzie moja kolej..
Pierwsze 🥰
Kiedyś będzie nasza kolej. Trzeba w to wierzyćno przyszła cholera… czemu się znowu nie udało. Widocznie progesteron musiałam mieć wysoki bo w czwartek 12 i spadał . Nie dostałam plamien przed okresem i już sama nie wiem czemu dzień przed mam plamienie a czasem nie. Musiała bym chyba co miesiąc sprawdzać progesteron
Ja plamien przed nie mam ale raz przed mam ból piersi innym razem nie , tak samo raz bola krzyże a innym razem nic nie odczuwam.
Także organizmy są różne i nie za każdym razem to samo się dzieje
Patka2207
Oby ja zawsze bóle piersi tydzień przed i krzyże w dzień okresu. Plamienia zaczęły się po cp i łyżeczkowaniu wcześniej nigdy nie miałamKiedyś będzie nasza kolej. Trzeba w to wierzyć
Ja plamien przed nie mam ale raz przed mam ból piersi innym razem nie , tak samo raz bola krzyże a innym razem nic nie odczuwam.
Także organizmy są różne i nie za każdym razem to samo się dzieje
klaudia16
nie mam pojęcia , przez cały dzień zjadłam zupę pomidorowa z ryżem w szpitalu przed wyjściem , w domu rosół i później kawałek korekta z piersi i tyle . Ogólnie boli mnie wszystko tam na dole nawet nie mogę kaszleć bo czuję takie ciągnięcie no i dość sporo mam tej krwi , no nic jakoś się przemęcze jakoś .. jeszcze mi mega nie dobrze ,a nawet nie mogę za bardzo zwrócić bo jak mnie ciągnie to też mega boli na dolemnie nic nie bolało po histeroskopii. Może po prostu coś Ci zaszkodziło i to ból od jelit nie związany z histero?
LadyCaro
no to ja nie miałam w ogóle takich rzeczy po histero. Ale ja chyba nie jestem wyznacznikiem, bo w porównaniu do innych ludzi wszystko znoszę dobrze, nigdy nie mam żadnych plamień, krwawień, zawsze sie dobrze czuję w miarę. Więc może to też normalne a ja jestem jakimś elementem z resztą - 8 listopada kolejna histero, tym razem operacyjna więc zobaczyy jak będzienie mam pojęcia , przez cały dzień zjadłam zupę pomidorowa z ryżem w szpitalu przed wyjściem , w domu rosół i później kawałek korekta z piersi i tyle . Ogólnie boli mnie wszystko tam na dole nawet nie mogę kaszleć bo czuję takie ciągnięcie no i dość sporo mam tej krwi , no nic jakoś się przemęcze jakoś .. jeszcze mi mega nie dobrze ,a nawet nie mogę za bardzo zwrócić bo jak mnie ciągnie to też mega boli na dole
reklama
klaudia16
ogólnie to były 2 Panie ze mną , jedna po przebudzeniu nie czuła nic i ogólnie czuła się dobrze , a ta druga miała tak jak ja że obudziła że mega ja bolało , podali nam Ketonal i cały czas była taka przybita jak ja i podobnie się czuła i tex mega krwawiła . Tylko że teraz jeszcze mi doszedł ten brzuchno to ja nie miałam w ogóle takich rzeczy po histero. Ale ja chyba nie jestem wyznacznikiem, bo w porównaniu do innych ludzi wszystko znoszę dobrze, nigdy nie mam żadnych plamień, krwawień, zawsze sie dobrze czuję w miarę. Więc może to też normalne a ja jestem jakimś elementem z resztą - 8 listopada kolejna histero, tym razem operacyjna więc zobaczyy jak będzie