reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Hej, ja dziś zrobiłam test i biało jutro planowo ma być @ więc czekam aż przyjdzie . W listopadzie próbuję zrobić terapię perłami księżniczki więc pewnie w przyszłym miesiącu wskoczę na ławeczkę. Do tego partner usuwa wszystkie górne zęby, może to też ma wpływ na to że nie zachodzę. Gratuluję wszystkim kresek w tym miesiącu ♥️
Co to za terapia ?

reklama
Hej dziewczyny, badacie proga żeby sprawdzić czy była owu? W którym dniu najlepiej? I z jakiego wyniku się cieszyć? :)
7 dni po owulacji. Najlepiej żeby była powyżej 10 a super jak już ma 15. Jeśli chcesz brać udział w dyskusji, zapisz się na ławeczkę albo testowanie i przeczytaj pierwszą stronę 😊

Hej dziewczyny , powiedzcie mi czy delikatnie plamienie/ brudzenie pod koniec okresu jest przeciwwskazaniem do zrobienia histeroskopii ? Jak do tego podchodzili u was ? Na internetowych piszą że można wykonać , pytałam dzisiaj w szpitalu ,Pani powiedziała żeby zobaczyć rano czy jest plamienie i jak coś to zadzownic to przełożymy , tym że kolejny termin podała mi na 21.11 a to będzie przed sama miesiączka , dodatkowo u mnie nie są one regularne więc nie wiem czy nie przyjdzie wcześniej albo jeszcze później 🤦 teraz nie wiem czy jechać jutro i najwyżej mnie odeślą czy nie ? Równie dobrze mogę dzisiaj już nie plamić a jutro rano jednak trochę tak , to będzie 6 DC jutro
Ja w dniu histero miałam lekkie plamienia i nie było problemu.
Ważne żeby nie było żywej krwi i żeby faktycznie to było tylko małe plamienia

Ja w dniu histero miałam lekkie plamienia i nie było problemu.
Ważne żeby nie było żywej krwi i żeby faktycznie to było tylko małe plamienia
właśnie wczoraj już nie było prawie nic , dzisiaj na wkładce jest delikatnie brązowe a na papierze taka bardziej krew ale nie dużo . No nic zobaczę po nocy , pojadę rano bo mam na 7 a najwyżej mnie odeślą no coś 😔 szkoda bo stracę cykl , bo nie brałam leków na stymulację , więc pewnie owu nie będzie albo będzie późno , drożność odpuściłam i miałam robić w kolejnym cyklu ...

reklama
Zna się ktoś na interpretacji wykresu temp? W tym cyklu kompletnie nie wiem o co chodzi. Owulacja 14dc, potwierdzona monitoringiem. A pomiary temp pokazują spore różnice w ciągu 30-60min. Jak są 2-3 pomiary tego samego dnia to wszystkie były robione podczas leżenia w łóżku po przebudzeniu, bez pójścia do łazienki itp.

I te pierwsze pomiary to w ogóle mogłyby wskazywać chyba że nie było owu (brak peaku), a te 30-60min później są już sporo wyższe. Zaciekawiło mnie to.

Załączniki

• IMG_1255.jpeg
    IMG_1255.jpeg
    262,2 KB · Wyświetleń: 41
Do góry