reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Hej, ja dziś zrobiłam test i biało jutro planowo ma być @ więc czekam aż przyjdzie . W listopadzie próbuję zrobić terapię perłami księżniczki więc pewnie w przyszłym miesiącu wskoczę na ławeczkę. Do tego partner usuwa wszystkie górne zęby, może to też ma wpływ na to że nie zachodzę. Gratuluję wszystkim kresek w tym miesiącu ♥️
Co to za terapia ?

reklama
Hej dziewczyny, badacie proga żeby sprawdzić czy była owu? W którym dniu najlepiej? I z jakiego wyniku się cieszyć? :)
7 dni po owulacji. Najlepiej żeby była powyżej 10 a super jak już ma 15. Jeśli chcesz brać udział w dyskusji, zapisz się na ławeczkę albo testowanie i przeczytaj pierwszą stronę 😊

Hej dziewczyny , powiedzcie mi czy delikatnie plamienie/ brudzenie pod koniec okresu jest przeciwwskazaniem do zrobienia histeroskopii ? Jak do tego podchodzili u was ? Na internetowych piszą że można wykonać , pytałam dzisiaj w szpitalu ,Pani powiedziała żeby zobaczyć rano czy jest plamienie i jak coś to zadzownic to przełożymy , tym że kolejny termin podała mi na 21.11 a to będzie przed sama miesiączka , dodatkowo u mnie nie są one regularne więc nie wiem czy nie przyjdzie wcześniej albo jeszcze później 🤦 teraz nie wiem czy jechać jutro i najwyżej mnie odeślą czy nie ? Równie dobrze mogę dzisiaj już nie plamić a jutro rano jednak trochę tak , to będzie 6 DC jutro
Ja w dniu histero miałam lekkie plamienia i nie było problemu.
Ważne żeby nie było żywej krwi i żeby faktycznie to było tylko małe plamienia

Ja w dniu histero miałam lekkie plamienia i nie było problemu.
Ważne żeby nie było żywej krwi i żeby faktycznie to było tylko małe plamienia
właśnie wczoraj już nie było prawie nic , dzisiaj na wkładce jest delikatnie brązowe a na papierze taka bardziej krew ale nie dużo . No nic zobaczę po nocy , pojadę rano bo mam na 7 a najwyżej mnie odeślą no coś 😔 szkoda bo stracę cykl , bo nie brałam leków na stymulację , więc pewnie owu nie będzie albo będzie późno , drożność odpuściłam i miałam robić w kolejnym cyklu ...

reklama
Zna się ktoś na interpretacji wykresu temp? W tym cyklu kompletnie nie wiem o co chodzi. Owulacja 14dc, potwierdzona monitoringiem. A pomiary temp pokazują spore różnice w ciągu 30-60min. Jak są 2-3 pomiary tego samego dnia to wszystkie były robione podczas leżenia w łóżku po przebudzeniu, bez pójścia do łazienki itp.

I te pierwsze pomiary to w ogóle mogłyby wskazywać chyba że nie było owu (brak peaku), a te 30-60min później są już sporo wyższe. Zaciekawiło mnie to.

Załączniki

• IMG_1255.jpeg
    IMG_1255.jpeg
    262,2 KB · Wyświetleń: 50
Do góry