reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Witam spowrotem tallkaa

w nocy budza mnie z kolei zdretwiałe palce u rak i musze nimi poruszac aby je oddretwic i nie spie wtedy na boku
biggrin.gif
Hehe wszelkiego rodzaju dretwienia to juz nierozlaczna czesc ciazy :)
jesli chodzi o reke to staraj sie spac z reka ponizej poziomu serca - znaczy tak zeby ci zwisala z lozka :D [ciezko to opisac no] Pomaga czasem :)

Aaaaa dziewczyny! Wody mi odeszły dzisiaj o 4:30. Tak więc rodzimy na pewno mimo wszelkich planów i wątpliwości. Proszę was módlcie się za nas!

Dam znać jak już będzie po wszystkim.

the white one byc moze ty juz po ale kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja tu z rana zagladam a tu kolejna sie rozpakowuje:-D no widze ze niektore pazdziernikowe dzieci to sie uparly na wrzesien :laugh2: niebawem sie zaroi od maluszkow super!

ja sie witam u mnie tez szaro i buro za oknem w domu coemno jak w doopie ehhh w nocy taka wichura byla ze szok....wialo ok 70km na h to wg pogody z netu ale sadze ze w porywach bylo wiecej bo kosze na smieci lataly po ulicy:baffled: teraz niby mniej dmucha ale nadal nieprzyjemnie jest na dworze bleeeeee az nic sie nie chce:confused2:

reklama
Witajcie,

wlasnie czekam na m i dziś wychodzimy do domku. U mnie nawal pokarmu ale jakoś dajemy radę, tylko ze Jaś trochę popije zasypia i znowu mu sie przypomni ze brzuszek pusty. Nasza noc dziś wyglądała tak ze pobudka co godzinę ale i to sie unormuje

The white one trzymam kciuki i życzę Ci lekkiego porodu

Netika super ze poszło tak sprawnie, ja przy nawale pokarmu wspomagam sie nakladkami bo mały nie daje rady złapać

Mina 29 ja tez czekam na ciepła piękna jesień żeby na spacerki smigac:-)

Pozdrawiamy wszystkie Mamusie i życzymy lekkich porodow

Do góry