reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witam się i ja :-)

u nas troszkę chłodniej, bo w nocy padało, ponoc ma padac jeszcze, ale zobaczymy jak to będzie, jest 22 st. teraz, troche tlenu dostało się do domu - nie mam wymówki do sprzątania - zrobił się chlewik i trzeba go ogarnąć :-)

pesca - a robiłaś glukozę 50 czy 75g, bo jak 50 - to ok, a jak 75 - to miarodajnego wyniku nie będziesz miała po godzinie :-(

netika - no to załatwiłaś sąsiadom poranek, my kiedyś dawno temu wyjechaliśmy na kilka dni i zapomnieliśmy wyłączyć budzika w wieży, a ustawiony był tak, że dopóki się go nie wyłączyło, to przez minutę czy dwie grała wieża coraz głośniej aż do maxa - że sąsiedzi się nie włamali to cud :-):-D

nie mam pomysłu na obiad, małż pojechał po jakieś warzywa, bo są niezbędne do przeżycia :-), potem coś wymyślę, albo któraś mnie natchnie :-)

reklama
Majeczka - w 2012 i 2013 sa takie same okresy urlopów macierzyńskich i tacierzyńskich, więc problem stosowania ich znika :-), dopiero w 2014 jest kolejny wzrost, ale my się nie załapiemy niestety, a szkoda, bo o ile pamiętam dodatkowy macierzyński trwa 6 tygodni :-)

idę się ogarnąć zanim małż wróci i jakieś śniadanko wymyślę, a potem faktycznie posprzątam :-) , na razie..

dziś się wyjątkowo wyspałam. zdążyłam do pracy przed deszczem i fajnie nie parno jest ale deszcz mógłby nie padać i słonko mogłoby wyjść.

miałam dziwny sen.
śnił mi się B z jego mama i bratem. i szliśmy jakąś drogą mało domów i chyba nie miastowa. i na ziemi znalazłam 10zł a zaraz potem znów i 50 zł i chyba tak uzbierałam co krok z 500zł a teściowa 350zł. dziwne ze pamiętam kwoty. a chłopaki nic nie widzieli na ziemi żadnej kasy.

buziaki jak tam u Was poranek??

dzień dobry
wstałam a tu deszcz...może i dobrze w sumie, po tych upałach przyda się trochę oddechu. trzeba będzie sobie jakieś zajęcia w domu znaleźć

malenstwo też bym sobie tak kase chciała pozbierać:-D
my z urlopów tacierzyńskich nie skorzystamy bo m za granica pracuje ,wezmie sobie z tydzien wolnego i tyle. Ja sama z takimi małymi bobaskami bede troche się już martwie czy podołam:dry:
u nas słoneczko świeci wybieramy się wreszcie na plac zabaw bo maluszkowi się nudzi.
na obiadek pierś z indyka w warzywach do tego ryż i sałata, warzywa to ja uwielbiam mniam.

spróbuj koniecznie bo może masz sny prorocze:-) lotka koniecznie puść &&&&&&& .
4 tysiące za poród:szok::szok: mnie ani grosza nie kosztował nikt nic nie dostał, koleżanka za cesarke 500 dała i ok. myśle że jak sie bierze prywatnie lekarza czy położną no to taka sumka może sie uzbierć:confused::confused:

kochane nawet nie wiecie jak ja wam tego deszczu i rześkiego podeszczowego powietrza zazdroszczę u nas nadal Sahara i dziś znowu ponad 30 upał.giftakże kolejny nudny dzień w domku spędzę buuuuuuuuuuuuu

reklama
U mnie już drugi dzień leje. masakra jakaś: zimno, mokro i tyle spraw do załatwienia. Co prawda od wczoraj na L4 jestem, ale muszę zakończyć jeszcze sprawy na uczelni, wyszykowac męża na wyjazd tygodniowy służbowyi jakby mało było to głupia zaprosiłam na wieczór gości bo małżon ma w niedzielę urodziny i go nie będzie wtedy.
A jutro jedziemy do moich rodziców bo mama urodziny ma i zostaję u nch cały tydzień coby sama w domu nie siedzieć.
Dziewczyny z południa- dajcie trochę słońca :)

Do góry