reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Wiecie co napisałam Wam elaborat i wszystko mi wciągnęło :wściekła/y:
Napiszę że śniło mi się iż mąż zaczął mnie zdradzać ze swoją mama. Tzn że ona była najważniejsza w Jego życiu itd. Długo by opowiadać. Na jakimś koncercie powiedział przy całej publicznosci, że chce podziękować najważniejszej osobie w swoim życiu i okazało sie że podszedł do swojej mamy i ją wyściskał, a ja stałam z boku z miną żebraka. Nie no jakiś koszmar. Do teraz mam takie dziwne uczucie:baffled:

Co do smoczków to ja zamierzam kupić i używam no chyba że junior odmówi. Myślę że oduczanie to trochę cierpliwości i zaparcia. Miałam to w żłobku i dało radę :tak:

Idę zrobić sobie kawę mrożoną bo od 4 nad ranem walczę z bólem głowy i jeszcze nie wygrałam.

reklama
znowu ta szurnięta Jusis EkoMAma na DDTVN.. o dzieciach adopcyjnych.. kurna ekspertka od wszystkiego, ale mi działają na nerwy takie celebrytki które niewiele wiedzą o prawdziwym macierzyństwie

znowu ta szurnięta Jusis EkoMAma na DDTVN.. o dzieciach adopcyjnych.. kurna ekspertka od wszystkiego, ale mi działają na nerwy takie celebrytki które niewiele wiedzą o prawdziwym macierzyństwie

celebrytki myślą że dziecko to ich reklamówka do sławy. w sensie że zwiekszy sławe i wgl. a nie rozumieją że niszczą im tak zycie. od dzieciństwa pod natłokiem fleszy i kamer.

Ja tego też słuchać nie mogę. Ciekawe jak to się wszystko ma do zwykłych kobiet, które siedzą w domu i mają wszystko na głowie. począwszy od dziecka skończywszy na praniu spzrątaniu, gotowaniu i jeszcze wyjściu na spacer

Ja tego też słuchać nie mogę. Ciekawe jak to się wszystko ma do zwykłych kobiet, które siedzą w domu i mają wszystko na głowie. począwszy od dziecka skończywszy na praniu spzrątaniu, gotowaniu i jeszcze wyjściu na spacer

i wszystko na głowie zwykłych kobiet + zajęcie się mężem i sobą i tak idealnie wygladać jak celebrytki.??
nie wierze by któraś z nich sama paprała się w pampersach (od kupy i wgl) chyba żal im by było pazurków niszczyć

i wszystko na głowie zwykłych kobiet + zajęcie się mężem i sobą i tak idealnie wygladać jak celebrytki.??
nie wierze by któraś z nich sama paprała się w pampersach (od kupy i wgl) chyba żal im by było pazurków niszczyć

malenstwo -mąż niech sie sam sobą zajmuje, przeciez to nie on jest dzieckiem w tym układzie :-D
mnie celebrytki tez wkurzają, typu Mucha - na samą mysl mi słabo

Witam

Hurra popadało :-) ale duchota i tak została a już zaczyna prażyć słońce :no:

Mój pies spiepszył do domu i nie chce wyjść bo jakiś idiota strzelał chyba z wiatrówki i narobił hałasu biedna leży i tak patrzy przeraźliwie :-(

Ja już wstawiłam pranie,jeszcze muszę poodkurzać a na obiad będzie makaron ze szpinakiem,pieczarkami,kiełbaską,koperkiem i serem żółtym :-) do tego może zrobie sos czosnkowy :-)

malenstwo -mąż niech sie sam sobą zajmuje, przeciez to nie on jest dzieckiem w tym układzie :-D
mnie celebrytki tez wkurzają, typu Mucha - na samą mysl mi słabo

no tak ale chozi o zajęcie się mężem w sensie spedzić trochę czasu razem w spokoju.

No Mucha to masakra ale wgl wszystkie celebrytki to jednego warte. Matki na pokaz.

reklama
Do góry