aguga, z tytułu urodzenia dziecka ojciec ma 2 dni urlopu okolicznościowego + opieka wystawiona przez szpital (opieka nad zdrowym dzieckiem z powodu "choroby" matki - dlatego po cc dłuższa niż po sn). Tatom przysługują również 2 tygodnie urlopu ojcowskiego - nie wolno go dzielić na części i można go wybrać do końca pierwszego roku życia dziecka.
maleństwo, mięśnie Kegla to te mięśnie którymi zatrzymujesz strumień moczu jak siusiasz. A ćwiczysz je na sucho - zaciskając i rozluźniając. Polecam ćwiczyć, żeby po porodzie i ciąży nie były bardzo osłabione bo wtedy to problem z nietrzymaniem moczu może być...
sonkaa, dziś szłam po Szymona do przedszkola i na takim elektronicznym wyświetlaczu pokazało 42 stopnie... Myślałam, że zemdleję, strasznie mnie boli głowa teraz...
Majeczka, coś Ty narobiła... Teraz muszę się coli napić...
maleństwo, mięśnie Kegla to te mięśnie którymi zatrzymujesz strumień moczu jak siusiasz. A ćwiczysz je na sucho - zaciskając i rozluźniając. Polecam ćwiczyć, żeby po porodzie i ciąży nie były bardzo osłabione bo wtedy to problem z nietrzymaniem moczu może być...
sonkaa, dziś szłam po Szymona do przedszkola i na takim elektronicznym wyświetlaczu pokazało 42 stopnie... Myślałam, że zemdleję, strasznie mnie boli głowa teraz...
Majeczka, coś Ty narobiła... Teraz muszę się coli napić...