reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

hahahah malinowa ale ja jestem niemyśląca z tą sonka to racja :-D:-D:-D ale azorek też pięknie wkleiła zdjęcie sałatki i ja sie na nią skusze :tak::-)

erde a co tam masz jeszcze w zanadrzu? najlepiej jakby nic nie trzeba było piec bo dziś nie mam weny do tych rzeczy :-( ale to ciasto musze zrobic szczególnie ze szpinakiem który uwielbiam :tak:

mamba moja siostra ma taką sama teściową ona uważa np że sciany to tylko w kolorze białym ewentualnie jasny bez ciemne to odpadają bo sa brzydkie a firanki tez tylko biale kazde inne wygladaja jak brudne i jak siora pomalowala dom to chodzila i pod nosem gadala ze za ciemne a firanki to se powinna zmienic bo wygladaja jak nieuprane :-D wspolczuje takich teściowych mi wystarczy ze mi mama ględzi (mieszkamy z rodzicami) tez mam wesoło :tak:

musa to zdjecia dzidziola na psie rewelka :-)

Tak mi sie nie chce nic a musze sie zbierac pomalu cos robic posprzatac ech polezalabym :-D

A o co chodzi z ta sysia i tym banem? co ona zrobiła?:szok:

reklama
A ja wróciłam właśnie z Olusiem do domu. Byłam jeszcze u fotografa bo Oli potrzebuje na jutro zdjęcia z rodzicami i tak przeszłam się z nudów znowu po sklepach. Ale powstrzymywałam się i nic nie kupiłam. Muszę pojechać do rodziców i poprzeglądać co tam mam po synku.

Idę zaraz na wątek kulinarny bo widzę, że jakieś nowe, pyszne sałatki powrzucałyście a na takie coś mam ochotę :-)

Mamba, to masz teściową. Niech sobie mieszkanie odnowi a nie Was będzie krytykować. U nas na szczęście jak się urządzaliśmy nikt nam się nie wtrącał a efekt końcowy podobał się każdemu. Ale przynajmniej Twoja może będzie właśnie rzadziej wpadać :-)

A czas szybko leci, chociaż czasami wydaje mi się na odwrót. Ale pamiętam jak jeszcze niedawno czekałam aż usłyszę serduszko, a tu już właśnie kopniaki, brzuszek rośnie. A wakacje zawsze szybko mijają to zleci potem raz dwa :-)

tak, zdecydowanie czas leci coraz szybciej, a przy takiej pogodzie to już w ogóle jak można wyjść na spacer, pobyć na działce, na powietrzu - no ciekawe jak dalej, oby tylko do końca udało się zachować formę bez ciągłego leżenia itp to zleci chwila moment
Mamba teściowej współczuje - u nas na szczęście też nikt się nie wtrąca i raczej chwalą nasze zmiany :)

widzę że wątek kulinarny odżył - już obiecałam mężowi że jak będę na zwolnieniu to mu pogotuję trochę nowych fajnych rzeczy; może w końcu się podszkolę w pieczeniu ciast jak tak widzę te wasze smakowitości

w oczekiwaniu na miesko z grila wpadlam do Was

Mamba o rany jaka tesciowa. Trzeba jej bylo powiedziec ze to jest nowoczesne urzadzenie domu a ona jest starej daty :-D. A u niej wszystko takie och i ach jest???

Ptyśka po prostu przeszla samą siebie. Dawala nam mu niezle historie z piekła rodem. Przede wszystkim wymyslala te historie moim zdaniem. Pewnie tymi postami zlamala

hmmm Tola a jak Ty do nas trafilłas za Sysią??? troche to dziwne ......

Ostatnia edycja:
przyszedł poniedzialek i odrazu na forum gwarno:-)
Karola wspołczuje włamu,sama kiedys tak zrobilam,zostawiłam telefon i jak tylko sie zorientowalam ze go nie mam to poleciałam do auta ale było już za poźno,szyba rozwalona.u was najgorsze to bedzie dorabianie dokumentow.
Co do czasu to leci jak z bicza strzelił,co dopiero robiłam test a tu półmetek,nie chce mi sie wierzyć że bede mama:-Dz drugiej strony mam wrazenie ze jestem w ciazy od zawsze i tak na przemian.
Co do sysi to jakas dziwna akcja...

Witanko!!
Jutrzenka kusisz tym grillem,ale u nas pogoda dzsiaj taka nijaka,nie chce sie siedzieć w ogródku,bo co chwilkę pada...
A z Sysią niezłe,heheh,niektórzy są mistrzami w ściemnianiu,juz się nieraz na forach z takimi spotkałam,nawet zdjecia wstawiały,pobrane oczywiście z jakiś stronek,podkradały od kogoś zdjecia dzieci,masakra...

Tak sie dzisiaj lenię,miałam wyjsć na poddasze,porobić z ubrankami,ale przerosło mnie to,za dużo roboty,no cóż..

reklama
Hej heeej:)

Rzeczywiscie gwarno u Nas na październiku:) :)

Co do Sysi to widze że bana dostała więc cos tu było nie halo...

Mamba ho ho "fajna" tesciowa ,że jej się nie podoba to juz nie Wasz problem .

Ja juz po glukozie nawet nie było tragicznie dało się wypic jednak z cała cytryną!
Wyniki mam jutro ale odbiore w sobote przy wizycie .

Do góry