Kaka z tego co czytam to Piła to porządne miasto..
nie to co Nowy York Mazowiecki.. mieszkam tu 8 lat i dopiero niedawno coś się uspokoiło.. a tak to mafia Modlińska,wojny gangów, strzelanie w knajpie. Ale wyścigi motocyklowe pod oknem komendy dalej się odbywają nocami.
Więc nawet na sprzątanie ludzie kładą lagę.. najlepszy wybieg dla psów to teren szkoły gdzie dzieci biegają.. echhh
aha.. i opijamy połowinki :-)
sonkaaa.. no przecież życzyłam fantastycznych snów
..
ja to dzisiaj sny erotyczne miałam. Dobrze że w czwartek małż wraca
anja.. a dlaczego chcesz oddać kotka?. Moje koty od urodzenia dziecka spały z nim w łóżeczku plecy w plecy.. ja się śmieję że pierwszy stały pokarm mojego synka to kocie kłaki.. jak szurał rączkami to potem do buzi.. ile tego zjadł to wiem jak pieluchy z kupą zmieniałam.. i jakoś nic mu nie jest alergii na nic nie ma.. zastanów się , porozmawiaj z lekarzem.
patrycja moja mała zaczęła na dobre dokazywać po połówkowym.. to było chyba dokładnie 19, 3hBd więc spokojnie jeszcze się doczekasz..
ptyśka a w tym śnie to jakiej płci dziecko urodziłaś? hihihihi..
tallkaa gdzie byłaś jak cię nie było..? tutaj fajne rzeczy się dzieją.. nadrabiaj koniecznie w miarę możliwości..
Karola.. a było co zabierać z samochodu że okno wybite? My kiedyś towar mieliśmy w samochodzie to wyjęli uszczelkę z tylnej szyby i szybę położyli pod samochodem.. stary VW pasat kombi .. zniknęło towaru na 1000zł ale przynajmniej kulturalnie szybę zostawili.
Taka szyba to kosztuje niestety.
nikolaa kotki piękności
Musa.. ja to raczej ludzi nie lubię można powiedzieć.. zwierzęta są lepsze niż ludzie.
Ale papug i żadnych ptaszysków to bym w domu nie ścierpiała, więc podziwiam cierpliwości do wrzasków
. Chociaż jak moje koty się bawią i kłaki wszędzie fruwają to złorzeczę niczym Hegemon i zarzekam że jak te powymierają to nigdy więcej żadnych futer w domu :-)