reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Mamba a wysyłałas dane bo Bella zbierała na pw i ją uzupełniała .Prześlij mi na pw do dopisze :-)

reklama
Mamba - moze jakis chlodny oklad? Nawet recznik zmoczony chlodna woda moze Ci ulge przyniesc

Mi moje placze i smutki przeszly troche, wykonczy mnie ta hustawka emocjonalna - raz wszystko widze na czarno, to znow na rozowo eh ;)

Mnie naszla ochota na kluski śląskie przed chwila, tylko mialam niezly orzech do zgryzienia: czy zjesc je z cukrem czy z kapusta kiszona...
Werdykt: polowe zjadlam z kapusta a polowe na slodko :) obym tylko nie odchorowala hehe

A jak Wam wieczorek mija?

Mnie naszla ochota na kluski śląskie przed chwila, tylko mialam niezly orzech do zgryzienia: czy zjesc je z cukrem czy z kapusta kiszona...
Werdykt: polowe zjadlam z kapusta a polowe na slodko :) obym tylko nie odchorowala hehe

A jak Wam wieczorek mija?

Cały dzień marzyła mi się pizza z dużą ilością pieczarek:baffled: I w końcu przed chwilą wpałaszowałam 3 wielkie kawałki:dry:

Czemu nie mam zachcianek na jakiegoś brokuła albo marchew:-D

Teraz zasiadłam na kanapie i skacze po kanałach:tak:Uff jak dobrze.

No ja sie niby cieszylam, ze nie mam Ochoty na slodkie za bardzo...kiedy zdalam sobie sprawe, ze jesli juz mi sie cos zamarzy to...tluste ;) takze nie lepiej niz slodkie, w ogole u mnie z apetytem troche nie bardzo, niby robie sie glodna, ale nie tak jak kiedys, ze musialam zamowic sobie jakies fastfoody albo zjesc podwojna porcje czegos :O w ogole od udanego bobosexu schudlam 5kg!! (ps. Spokojnie mam z czego chudnac ;)

Mi sie wydaje, ze to tak w psychice sie przestawia, ze wiesz, ze jest ta Fasolinka i chcesz dla niej jak najlepiej, wiec odzywiasz sie "z glowa" :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja narzekałam że mi objawy przeszły...no to wieczorem złapały mnei zawroty głowy tak że się ścian łapałam a na koniec przytulałam porcelane .... teraz czekam na przyjaciół bo robimy mojemu mężowi niespodziankę z okazji jego urodzin i troche sobei dzisiaj posiedzimy, pogadamy...

Cześc kobietki. Naskrobałyście strasznie dużo, a ja nawet nie mam kiedy nadrobić.

Kiepska cos jestem dzisiaj. I coś mi się wydaje, że dziś znowu szybciutko udam się spać;-)

Witajcie kochane.. i ja nieśmiało się przyłączę..
termin 13.10.2012 beta w środę 577 więc ok.
Z objawów to kosmiczna senność, zmęczenie i bolące piersi
U gina już byłam,coś tam się na USG majaczyło i dostałam długą listę badań, w laboratorium podliczyli na 226zł ale to dopiero za2tyg.
Trzymam kciukasy za wszystkie :)

Witaj Mina.
Pierwsze badania są niestety drogie, ale potem siuśki i krew, a jedynie od czasu do czasu jakiś bonus:tak:

Teraz dopiero spojrzałam na listę naszych mamuś:-D

Mendi skąd wiesz, że to będzie synek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zapominajka nie wiem, zanim zrobilam test snilo mi sie ze mam dziecko i to byl chlopiec, no i takie mam przeczucie, ale wolalabym dziewczynke:) Czesto sprawdzaja mi sie sny ;-)

Do góry