reklama
M
malenstwo20
Gość
Maleństwo - to czekam :-) muffinki już w piekarniku;-)
Aguga - chyba że tak...nie dziwię się że mają wzięcie
jak mi się nic nie chce....niby mam wolny dzień ale jak narazie to cały czas coś do zrobienia jest...
zanim dotre to już pewnie będą zjedzone bo na pewno pyszne.
daj ich fotke i poproszę o przepis :-)
jutrzenka wiesz ja bym poszła sam płacz dziecku nie zaszkodzi co do przesądów to bzdury mojej przyjaciółce mam umarła w 5 miesiącu ciąży na pogrzebie była nad trumna stała i dzidzia super zdrowa się urodziła ale decyzja należy do ciebie i m
no jeszcze polazła na wątek https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...o-ciezarowki-po-raz-drugi-54698/index918.html na którym też się udzielam od razu jak tylko przeczytałam to mi zaczęło śmierdzieć
matko co za wytrwały troll
widzę, że Klerka zbanowana - nowe wcielenie sysi-marysi? i czemuż ta osoba (płci nie jestem pewna) uparła się tak na nasz wątek?
no jeszcze polazła na wątek https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...o-ciezarowki-po-raz-drugi-54698/index918.html na którym też się udzielam od razu jak tylko przeczytałam to mi zaczęło śmierdzieć
matko co za wytrwały troll
Ostatnia edycja:
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Karola M ale mi smaka tym żurkiem zrobiłaś muszę jutro ugotować
Jutrzenko ja w zabobony nie wierze pełno ich szczególnie w ciazy jednak to bardzo smutna uroczystośc i jeśli nie chcesz kusić losu to napewno nikt nie będzie mial Ci za złe jak nie przyjdziesz.
Nie mogę znów Sysia -Marysia wróciła .... co za uparty troll !!! Dobrze że moderacja czuwa!!!
U mnie tez malutka kopie jak zaczynam jesc albo spokojnie usiądę.
Aguga piękne dzieła tworzysz ,ja juz chyba ze dwa lata nie wyszywałam a bardzo lubiłam.
Mina tak jak dziewczyny radzą weź wapno i obserwuj jak nie zejdzie to pewno na wszelki wypadek dobrze by było to lekarzowi pokazać. A może jakis kosmetyk do ciała zmieniłaś?
Jutrzenko ja w zabobony nie wierze pełno ich szczególnie w ciazy jednak to bardzo smutna uroczystośc i jeśli nie chcesz kusić losu to napewno nikt nie będzie mial Ci za złe jak nie przyjdziesz.
Nie mogę znów Sysia -Marysia wróciła .... co za uparty troll !!! Dobrze że moderacja czuwa!!!
U mnie tez malutka kopie jak zaczynam jesc albo spokojnie usiądę.
Aguga piękne dzieła tworzysz ,ja juz chyba ze dwa lata nie wyszywałam a bardzo lubiłam.
Mina tak jak dziewczyny radzą weź wapno i obserwuj jak nie zejdzie to pewno na wszelki wypadek dobrze by było to lekarzowi pokazać. A może jakis kosmetyk do ciała zmieniłaś?
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Musa to raczej nie cholestaza bo przy niej to wszystko swedzi. Predzej alergia na cos. mi w sobote na policzkach wyskoczyly jakies plamy, tez wzielam wapno. Wiesz moze to hormony
Ptyska ja tez mam problem z depilacją bikini. A jak tego dorsza robisz, pieczesz z tymi warzywami czy po prostu jako salatke je zjadasz
ja wstawilam drugie pranie, ugotowalam rosol i zamulam. Kiedy bedzie cieplo
poczytalam na drugim watku na ktorym sie Klerka udzielala i tam dziewczyna ja zglosila jako trola bo u nich wczesniej pisala jako Lena ale to nie nasza Sysia
Ptyska ja tez mam problem z depilacją bikini. A jak tego dorsza robisz, pieczesz z tymi warzywami czy po prostu jako salatke je zjadasz
ja wstawilam drugie pranie, ugotowalam rosol i zamulam. Kiedy bedzie cieplo
poczytalam na drugim watku na ktorym sie Klerka udzielala i tam dziewczyna ja zglosila jako trola bo u nich wczesniej pisala jako Lena ale to nie nasza Sysia
Ostatnia edycja:
aguga - piękne cuda wyszywasz
karolaM - &&&&&& za wizytę
Mina - mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie, staraj się nie drapać paskudztwa, jakby to rozstępy, to pomogłoby natłuszczenie - na wysypkę, nie bardzo
ptyśka - ja wczoraj miałam ten sam numer - depilacja bikini to mordęga teraz i sama się zdziwiłam, że nic nie widzę :-)
karolaM - &&&&&& za wizytę
Mina - mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie, staraj się nie drapać paskudztwa, jakby to rozstępy, to pomogłoby natłuszczenie - na wysypkę, nie bardzo
ptyśka - ja wczoraj miałam ten sam numer - depilacja bikini to mordęga teraz i sama się zdziwiłam, że nic nie widzę :-)
reklama