reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Maleństwo - to czekam :-) muffinki już w piekarniku;-)
Aguga - chyba że tak...nie dziwię się że mają wzięcie:tak:

jak mi się nic nie chce....niby mam wolny dzień ale jak narazie to cały czas coś do zrobienia jest...

zanim dotre to już pewnie będą zjedzone bo na pewno pyszne. :-D

daj ich fotke i poproszę o przepis :-)

jutrzenka wiesz ja bym poszła sam płacz dziecku nie zaszkodzi co do przesądów to bzdury mojej przyjaciółce mam umarła w 5 miesiącu ciąży na pogrzebie była nad trumna stała i dzidzia super zdrowa się urodziła ale decyzja należy do ciebie i m

widzę, że Klerka zbanowana - nowe wcielenie sysi-marysi? i czemuż ta osoba (płci nie jestem pewna) uparła się tak na nasz wątek?

no jeszcze polazła na wątek https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...o-ciezarowki-po-raz-drugi-54698/index918.html na którym też się udzielam od razu jak tylko przeczytałam to mi zaczęło śmierdzieć

matko co za wytrwały troll

Ostatnia edycja:
Moje dziecko rozdaje kopniaczki jak zaczynam jeść cokolwiek), moja mała kochana Głodomorra :-)
Mina29 podejrzewam uczulenie. Możesz zamiast pić to smarować się wapnem, rozpuść w małej ilości wody, na taką papkę i smaruj wacikiem.

Karola M ale mi smaka tym żurkiem zrobiłaś muszę jutro ugotować:)

Jutrzenko ja w zabobony nie wierze pełno ich szczególnie w ciazy jednak to bardzo smutna uroczystośc i jeśli nie chcesz kusić losu to napewno nikt nie będzie mial Ci za złe jak nie przyjdziesz.

Nie mogę znów Sysia -Marysia wróciła .... co za uparty troll !!! Dobrze że moderacja czuwa!!!

U mnie tez malutka kopie jak zaczynam jesc albo spokojnie usiądę.

Aguga piękne dzieła tworzysz ,ja juz chyba ze dwa lata nie wyszywałam a bardzo lubiłam.

Mina tak jak dziewczyny radzą weź wapno i obserwuj jak nie zejdzie to pewno na wszelki wypadek dobrze by było to lekarzowi pokazać. A może jakis kosmetyk do ciała zmieniłaś?

Musa to raczej nie cholestaza bo przy niej to wszystko swedzi. Predzej alergia na cos. mi w sobote na policzkach wyskoczyly jakies plamy, tez wzielam wapno. Wiesz moze to hormony

Ptyska ja tez mam problem z depilacją bikini. A jak tego dorsza robisz, pieczesz z tymi warzywami czy po prostu jako salatke je zjadasz

ja wstawilam drugie pranie, ugotowalam rosol i zamulam. Kiedy bedzie cieplo :wściekła/y:

poczytalam na drugim watku na ktorym sie Klerka udzielala i tam dziewczyna ja zglosila jako trola bo u nich wczesniej pisala jako Lena ale to nie nasza Sysia

Ostatnia edycja:
aguga - piękne cuda wyszywasz

karolaM - &&&&&& za wizytę

Mina - mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie, staraj się nie drapać paskudztwa, jakby to rozstępy, to pomogłoby natłuszczenie - na wysypkę, nie bardzo

ptyśka - ja wczoraj miałam ten sam numer - depilacja bikini to mordęga teraz i sama się zdziwiłam, że nic nie widzę :-)

reklama
jutrzenka wiesz po stylu pisania( oprócz błędów ) to bardzo podobna do sysi marysi może po prostu ma dostęp do dwóch różnych IP bo tylko w ten sposób administracja może ją zweryfikować po IP

Do góry